Serbia liider Miloš Teodosic.Foto: AFP / Scanpix
Korvpall
31. juuli 2016, 18:03

Serbia korvpallurite must päev: kas Teodosic ja Nedovic peavad Rio olümpialt eemale jääma? (1)

Juuli alguses peetud OM-valikturniiril võimsalt esinenud ning Rio eel medalisoosiku seisusse tõusnud Serbia korvpallimeeskond kaotas kontrollmängus Argentiinale 74:79, kuid sai tulemusest veelgi halvemaid uudiseid.

Nimelt vigastas mängu käigus sõrme serblaste liider Miloš Teodosic. Portaali Eurohoops uudise kohaselt pole esialgu teada, kui tõsise vigastusega on tegemist. Küll ahastas serblaste peatreener Sasha Djordjevic, et kindlasti on kehv Nemanja Nedovici olukord.

Meeskonnakaaslastega üht korvi tähistanud Nedovic maandus nii õnnetult, et vigastas tõsiselt jalga. "Tema jalast tehakse magnetpilt. Ta langes päris kehvalt jalale ning hüppeliigese piirkond tegi teravalt valu. Ta ei saa kõndida! Ootame uuringu tulemusi. Kahju, et juhtuvad sellised asjad," rääkis Djordjevic kodumaisele meediale.

Argentiina paremad olid Carlos Delfino 20, Andres Nocioni 19 ja Emanuel Ginobili 13, Serbial Miroslav Raduljica 13 ning Teodosic ja Vladimir Štimac 12 punktiga.

Leedu alistas Austraalia 81:68 (Valanciunas 19, Kalnietis 16 - Ingles 16) ja Horvaatia Tony Parkerita mänginud Prantsusmaa 76:70 (Šaric 18 - De Colo 20).