Blogid

Kas Eesti Spordiselts Kalev tegeleb väljapressimisega? (76)

LISA KOMMENTAAR

infoks19. august 2016, 00:58
Mõned äkki ei tea miks Lust oli Suurbritannias nimega Buchanan, sest sõna Lust on inglise keeles "himu".
Tanel14. august 2016, 20:17
Proua Lust juba nii vana naine ja lapsi tal ka pole.
uskumatu lugu10. august 2016, 00:43
kats püüab iga oma mõttevälgatuse pealt ka mõne kopika teenida.
ja nüüd on ta seda teinud lausa tasuta postitades fb-s mõtiskluse selle üle, kas näitlejate laste lavakasse pääsemisel onupojapoliitikat mängus pole. täiesti blogi mõõtu teema, mis ka klikke oleks garanteerinud.
ega see ip lugu äkki mingit tagasilööki pole põhjustanud?
kuda7. august 2016, 16:55
Tamarka sanitarka7. august 2016, 17:29
siski do pupka pizda do rõõla
tiblunn9. august 2016, 21:24
Tamarka, sa ju tead, et vene 'tagantka' tähendab tagahoovi.
https://www.youtube.com/watch?v=yfloh8FEjDk
puust ja punaseks7. august 2016, 00:37
andmekaitse seadusega kohustati andmekaitse inspektsiooni välja töötama juhist seaduse rakendamiseks. seda inspektsioon tegigi ja kehtestas muuseas järgmise korra.
"IP-aadress on kasutajaga seotud andmed ehk isikuandmed.sdeettevõtted jt. organisatsioonid ning eraisikud ei tohi IP-aadressi alusel kasutaja isikut kolmandale osapoolele avaldada välja arvatud kliendi nõusolekul või seaduse alusel."
katsi idee oli teha saade teemal, et üldlevinud arvamus ei kehti. tema arust on üldlevinud arvamus, et püsikommentaator on suhteliselt harimatu.
must7. august 2016, 05:30
On üks tore naljasait - What is my IP address Location? - millele klikkides saate nii enda kui (muutes aadressis suvalist numbrit) oma sõprade lokatsioone teada. Aga mitte rohkem. Sest paik näitab ainult serveri asukohta. Korterisse taraanimiseks ja arvuti purukspeksmiseks on teisi võimalusi, selleks peab interneti võrgufirmalt IP-addressi haldaja koduaadressi kätte küsima. Huvi pakuks ka tema nimi ja tefoninumber. See aga on vist juba FBI, FSB ja Kapo rida juba rohkem? Või enam ei ole? https://www.iplocation.net/find-ip-address
valge7. august 2016, 13:56
on olemas ka võhikule arusaadavaid selgitisi, millist infot ja kuidas on võimalik hankida ip-aadressi abil. juhul, kui sellist infot on piisavalt ja huvipakkuv isik on näiteks seoses ettevõtlusega avalikus registris, ei ole vaja isegi mitte piirkonnainspektori abi jälgede ajamiseks.
halli m-i teile7. august 2016, 22:00
Ärge nende IP- dega nüüd nii leili ka minge. Enamikul eraarvutitel, on dünaamiline (st ajutine) IP-aadress, mis talle antakse võrku sisselogimisel. Selleks kasutatakse DHCP teenust, mida osutab näiteks lairibaühendusi pakkuv ettevõte. Need ei ole seotud mingi kindla isikuga.
must9. august 2016, 19:38
Nalja teeb, et mõni lobamokk arvab, justkui IP-aadressi järgi oleks kellegi ettevõtlust võimalik välja peilida. Aga palun, Valge-13:56, tõesta oma juttu. Ütle kõigile, mis on mu firma nimi avalikus registris? Ma luban.
Radist9. august 2016, 21:13
DHCP pakub tõesti riba, aga see ei haaku antud ip-teemaga. Pealegi, taibu, miks sa oma "onni" ette järjepidevalt koma surad? Kuskil välismaa koolis õpetati sind niiviisi kirjutama või?
küsi blogijalt9. august 2016, 23:44
vb on ta lihtsalt selgeltnägija. jõllitab pingsalt mõnda kommentaari ja 7. meel ütleb talle, mis on kommentaatori nimi.
siis sisestab selle nime registrisse ja saab teada ettevõtja meiliaadressi ja telefoni numbri, heal juhul isegi elukoha.
siis helistab vihatud kommentaatorile, püüab varjata oma üleloomulikke võimeid ja ajab pada ip-aadressi kasutamisest.
juhuslikult on tema parim sõber spetsialiseerunud väikeaktsionäridelt aktsiate väljakauplemisele. sellises valdkonnas on isikuandmete väljapeilimine alati abiks olnud.
Radist10. august 2016, 03:36
msi, ära tüüta kõiki oma naeruväärsete luuludega, see ei anna mingit tulemust.
pole tähtis10. august 2016, 20:02
mida sina arvad. tähtis on mida arvab asjast õhtuleht. elame, näeme.
kunagi väitsin ma siin, et kui kats kedagi reklaamima hakkab, siis lõpeb see reeglina reklaamitule halvasti.
vb on blogijate jaoks halb signaal, kui sina neid armsateks sõbrakesteks hakkad tituleerima.
kuidas on see võimalik10. august 2016, 21:41
ip-aadress sisestatakse selleks ettenähtud häkkeriprogrammi, järgmisena skännitakse portid, et häkkida selle ip-ga arvutisse ja püütakse siis arvutis olevate andmete järgi inimese kohta võimalikult palju teada saada.
märkus -loomulikult peab olema kõrgendatud huvi arvuti omaniku isiku tuvastamiseks. mul puudub huvi musta isiku tuvastamiseks, radisti oma tean ma vb niigi.
Radist14. august 2016, 00:52
21:41, ah et suvaline IP-aadress, ette "nähtud" programm, ja kohe on iga suvalise arvutiomaniku isik teada? Ära jää üldsõnaliseks, lobamokk, lisa mingigi viide häkkeriprogrammile, kasvõi formaadis p.ocdn.2016/8/13/dz5l0a5v.igx
.
21:41, ütle, kus töötan, kus elan, mis on mu auto number? Kuni ei, pea oma suu kinni! Muide, ootan jätkuvalt oma mobiilinumbri väljapeilijaid. Seni pole mulle keegi veel helistanud. Preemia, nagu mäletate, on 1000 € järjekorras teisele helistajale.
Joodik5. august 2016, 18:21
Viinapudelist tilgub viina, aga kas kohendatud rindadest lapsele ka piima tilgub?
msi5. august 2016, 17:11
radist meenutab blogi minevikku. blogi ei olnud siis eriline mitte ainult blogija ohtrate kirjavigade tõttu.
oli ka palju head - vaimukate kommenteerijate tulevärk, kes tihtilugu kaldusid kõrvale blogi teemast. detroidi kommentaarid olid naljakamad kui mart juure, kivirähu ja vello 42 naljad iganes.
niiet kui kats arvab, et teeb saate siia inertsist tolknema jäänud püsikommentaatorist, kes ime küll polegi harimatu luuser, siis mingit vau-effekti ta ei saavuta. see pole niisama tore kui miljonäridest neegerüliõilased kaubamaja koristamas. neegrite saade oli muuseas päris hea. ju siis ikka katsil mingi tõmme teisest rassist tegelaste vastu on.
no eriti siis, kui nad vürstid või radzad on!
aga ma soovitaks katsil hoopis ip-aadressi abil üles otsida detroidi. saaks palju parema ja sensatsioonilisema saate - varjuhoidvast geeniusest.
Radist6. august 2016, 22:44
msi, õigus! Meenutasin Londoni aegu. Ei tule siiagi tõesti kunagi tagasi ei Krissut, Detroiti ega Dishi... Kuid fraseologism "tolknema jäänud püsikommentaator" on vaimukas. Käib su enda kohta kohta või mis? Harimatu luuser, kes mingit vau-efekti mitte kunagi ei saavuta... Katsist pean ma lugu kolmel põhjusel. Esiteks on ta naiivne blondiin, teiseks ilus naine, kolmandaks mu kauaaegne sõber.
Minu IP on 90.191.34.74 Tallinn. Esimene mobiilile helistaja saab mu käest peksa, teine 1000 euri preemiat. Telefoninumbri väljapeilimise eest. Ootan helistamist.
jäär7. august 2016, 20:37
tähtsustab pisiasju üle ja kipub kõigiga tülitsema
vastus8. august 2016, 21:28
peente terminite tarvitamine ei korva tekstist arusaamise puudujääke.
tolknema jäänud -käib minu kohta.
selge sõnaga välistati tolknema jäänu harimatuks luuseriks olemine.
vau efekti ei pidanud saavutama mitte tolnema jäänu vaid temast saadet teha tahtja.
niiet juttu tehti ainult minust ja katsist. ei tasu otsida isiklikke solvanguid sealt kus neid ei ole.
Radist14. august 2016, 03:35
msi, mis "asjust" sa minu kui endise londoni-lusti blogijaga rääkida üritad Lendkiisust ja Detroidist? Krissust ja Toomasest?
.
Sina tulid kommentaariumisse selle lagunemise ajal 2010/11, kui seal tiksusid Tooting, Speech ja Gaana. Aga....
- diswasher (19. sept 2009, endise radistina): Vaatan, Detroit, et nii kui Radist kadus, nii sina õitsele puhkesid. Oled Radist või? - detroit: : käi perss'e! Sellest hetkest sai alguse me kauaaegne sõprus ja teineteisemõistmine poolelt sõnalt.
Radist16. august 2016, 05:13
Mulle tundub, msi, et Sa soovid minuga pikaajalist tüli? Vaimustav. Aga kui ei soovi, ära edaspidi minu nime oma kommentaariumeis maini. Jäi meelde?
tähelepanelik5. august 2016, 13:22
Huvitav et just "tänu" politsei tööle on nii mõnigi neist miljonite rikkuste juurde pääsenud ,huvitav aga kuidas.Nimesid mitu .... pole raske ära arvata kuidas.Kahepalgelisuse abiga.
Radist5. august 2016, 02:49
Lembitu Kuuse, spordireporter, hääldab 2-vältelisi sõnu 3-vältelisena - "Su'usataja ilmus ku'use tagant". See on tartumaa dialekt. Sama keel on saarerahva suus "susaja". Kokkuvõtteks: me eestlased pole mingi soome-ugri suurrahvas (soomlaste, ungarlaste kõrval), kuid me oleme naljarahvas!
kuuse6. august 2016, 23:55
on pärit rakverest, lusti ema võrumaalt
hehh4. august 2016, 17:14
See arikkel pole jälle lusti kirjutatud. Aga hea on see, et Lust tankistina on igati vajalik nähtus.
Radist5. august 2016, 02:14
Tean põlistallinnlasene suur-Kalevit väga hästi (väike Kaa asub kõrvaltänavas). Valetasin end omal ajal Raadiokeskuse spordiinstruktoriks, misläbi sain vaba pääsme igaks päevaks ja suvaliseks kellaajaks. Mida aga basseini hinnanguks öelda?
.
50 meetrit, selge vesi, ühe otsa sügavus 4 m, teises vaid üks koma juurde. Tugevamad tegid seal 2x100 krooli ja vabastiili vaheldumisi koos olümpia rullpöördega. Porte äärde kleepunud poolpaljad naised kiljusid seepeale vaimustusest.
.
Mis puutub blogi kirjavormi, olen minagi koos mõnede kahtlejatega pahv. Nagu oleks kirjutanud Katrin Lusti asemel seda juttu Katrin Pauts. No mitte ühtki komaviga, no mitte ühtki sõnakordust! Mõttekriipsud ka varasemate kokkuliidetute asemel ühtäkki sõnade vahel? Esimest korda 8 aasta jooksul :)
ohhohoo4. august 2016, 16:09
Mis äri need arstid veel teevad Tallinna maksumaksja rahaga .... kett on pikk ja mitme haruline.
uudu ärimees4. august 2016, 15:57
Ametiühingud likvideeris Tiit Vähi oma valitsusega.
varastamise anatoomia4. august 2016, 16:14
varad ei kuulunud abstraktsetele ametiühingutele vaid nende liikmetele.
Seega polnud aÜ spordiselts Kalevi tolleaja fassaadikujudel mingit õigust vara käsitleda kui enda oma.
Riik, prokuratuuri näol oleks pidanud sekkuma.
Seda aga ei toimunud kuna tagaplaanil tõmbasid niite hoopis tumeda taustaga tegelased.
jajah4. august 2016, 14:54
Tüdruk on oma rindu kohendanud! Tubli!
4. august 2016, 18:58
Oleks võinud neid veidi kõrgemaks ka tõsta.
kas nii?4. august 2016, 14:19
Väljapressimine seiseneb siis milles?
Vanalinna kaitsetsooni sobimatuid ehituse laiendusi saada, tingides: muidu paneme ujula kinni...kallis pidada, vaja lisatulu hotelli kaudu. Nii või?
Kas4. august 2016, 14:30
Kalevi afäärid kinnisvaraga muutuvad Lusti mahategemisega olematuteks?
ärbertitele4. august 2016, 12:22
lustil käib töö ja vile koos.
tema koostöö Indrek meltsasega meenutab mulle vene filme vapratest spioonidest. naistegelane oli seal tavaliselt radist. käesolevas tandemis on tankist.
cyBe Rääncyc4. august 2016, 10:43
...atraktiivne ja hea asukohaga ujula on olnud Eesti järgunormatiive täitvatele sportlastele tubliks treenimiskohaks. Aastatel 1985 remondiks suletuna kadus motivatsioon . Tänud spordiselts Kalevile,et noil aastail Eestis ujumine nii korraldatud oli. Hetkelolevat kugu lugedes on vastuolulisi küsimusi palju ja üks mis kohe pähe torkab on see,et kui tipptasemel ujumine sealt lahkub võib ujula muutuda pritsimeeste veevõtukohaks ja see on juba lahkujaile eluliselt tähtis kuna ka mälestus(kui kõva meesterahvas ta Tallinnas ikkagi oli) vajab tugevaid väljaminekuid mida pritsumeestele kahjuks anda pole hea
No4. august 2016, 09:33
Savisaarel pole pennigi enam, tibid ja suurepalgaline Toom maksavad tema eest. Mis aga Katrinisse puutub siis ilus naine, küll ta omale mehe leiab.
Huvitav,huvitav4. august 2016, 08:58
Kalle Klandorf ka suureks ärimeheks hakanud ,üllatav ümber kehastumine, koos kamraadidega.
Midagi ei peagi justkui selleks tegema ,et jõukus kasvaks majad ja luks elu,mida ei varjata.
Tavaline töömees ei saa iialgi palga eest seda ,mida nemad oma osava petuskeemidega.
Kõikide juhatuse liikmeid tasuks luubi alla võtta,koos varadega.
kodanik4. august 2016, 08:40
Nüüd siis selge miks Kalevi Spordiseltsi juhtkonna liikmel nii hea varaline seis on.
Suured majad ja muud varad.
arvaja4. august 2016, 07:38
Ausalt-öeldes kohe buldooserit oleks vaja.
naljakas 4. august 2016, 07:20
no mõelda vaid, veekeskust tuleb laiendada, sest see on see, mis raha sisse toob.
ja samas, kui me veekat laiendada ei saa, siis tahame hotelli suuremaks teha. miks? kui veekas toob sisse ja hotell ei too, siis milleks kahjumit suurendavat osa suurendada???
või siiski toob hotell ka sisse?
olen seal hotellis korra olnud. ütlen ausalt, alla keskmise. arvasin, et on parem, hubasem, mõnusam. aga ei. ja eks see veeka osa on seal ka ikka suht lahja.
parem, kui selle hotelli üldse maha lammutavad ja ainult basseini alles jätavad.
7.palati adventist4. august 2016, 03:12
Sääl nimelt värvivad vee tumelillaks, siis saavad veeall inimesi kiibistada! Akvalankidega!
teadja.4. august 2016, 01:20
Katrin Lust otsib meest, et kellega hakata pereelu looma. Katrin on vaba ja lapsi tal pole.
ujula4. august 2016, 01:43
Sina kah haugud täiesti vale puu all
armuvalus ujulale4. august 2016, 09:55
Vaata Lusti üllitisi ja ütle,millal ta viimati õige puu all haukus.
09:554. august 2016, 11:17
Ma räägin "teadjast", mis see Lusti meeste otsimine puutub asjasse? Mis sul viga?
to armuvalus ujulale 4. august 2016, 12:10
Vaatasin, aga ikkagi saanud aru, kuidas tema perekondlik seis on tema artiklidega seotud
11:174. august 2016, 12:58
Mul pole viga midagi. Mina Lustile mehi ei otsi. Mina räägin vale puu all haukumisest,mida Lust praktiseerib juba aastaid.
Radist9. august 2016, 20:57
Katrin Lust ei haugu oma eraelust viimasel ajal eriti midagi. Korra abielus olnuna on ta nüüdseks jälle vallaline. Ja see on tema enda otsustada, kelle kaela ümber oma käed uuesti põimib, olgem objektiivsed.
segaduse tekitaja "teadja" väikese algustähega.4. august 2016, 13:05
Segate siin vett, et keegi enam millestki aru ei saa. Miks te Lust´i peale nii maruvihased olete? Egas Lusti pärast ujumisradadest loobuta. Nii tegelikest sulidest tähelepanu kõrvale juhitaksegi.
aga kes juhib?4. august 2016, 14:44
kas juhtija reväär on plekitu?
Kuuuurija4. august 2016, 01:06
See ujula seal vanalinna serva peal on alati olnud kui võõrkeha. Ega need juurdeehitused seda paremaks pole teinud.
4. august 2016, 01:00
Nagunii sellistel organisatsioonidel polegi muu kui väljapressimise ja kerjamisega võimalik tegelda nagu mustlased,Eesti tänapäevane majandusmudel.
Harri3. august 2016, 23:42
Sellist saasta võib kusagil Facebook'i seinal või isiklikus blogis postitada. Kas autor on tõsimeelne ajakirjanik või kirjutab aeg-ajalt hobikorras artikleid?
4. august 2016, 01:44
nu jah, keda huvitavad ainult seksiteemalised jutud, kõik muu on saast
lustiline3. august 2016, 23:39
Tore et meil on üks julge ajakirjanik tulnud kes ka oma arvamust avaldada julgeb jälle
Jobu3. august 2016, 23:38
Hooned amortiseeruvad ning isegi Katrin vananeb (nimi Buchanan on küljest ära kukkunud)
näitasin3. august 2016, 23:20
sõbrannale lusti blogi pealkirju. ta ei jõudnud ära imestada teemade ringi ulatust -erdoganini välja.
aga sport on kustile kindlasti tuttav teema. sõber kilk ja sõudmine. sõber seli ja maadlus.
Kristiina3. august 2016, 23:19
Üks asi veel. Jõusaali tuleb tõstuk panna või ehitada sisemus nii ringi,et ühe liftiga saab kõikjale. Jaamulit tassis Liivamägi ja poisid isiklikult. Riskides seljaga.
Ärbert3. august 2016, 23:05
Lust, sa meeldid mulle. Asjalik tüdruk. Hakkame käima?
Herbert4. august 2016, 09:52
Panen ennast kah pildi alusel järjekorda!
Hubert4. august 2016, 12:57
Konkurentsi pakkudes olen kolmas
Roobert4. august 2016, 14:00
Kui esimesed välja praagid,olen kindel tegija
muide3. august 2016, 22:51
olen ise kooliplikana ja trenniskäijana aidanud laadida telliskive esimese juurdeehituse jaoks - seitsmekümnendate teisel poolel ehitati nimelt ujula taha juurde pansionaadiosa, kuhu said majutuse toonased paremad ujujad, ka need, kel kodu Tallinnas. Trenninädalatel oli mugavam ööbida pansionaadis ja sealt käia mitu korda päevas samas majas trennis ja kõrval pargis jooksmas.
kalev3. august 2016, 22:37
me jätame alles 50m rajad aga need on tulevikus 10 cm sygavused tutkit teile ujujad
mõtted4. august 2016, 14:07
See, see asjameeste soov ongi. Vähendada hooldatava vee mahtu suures basseinis. Hüppetorni tõttu, mis likvideeriti ärihuvides, oli basseini sügavus ühes otsas 5 meetrit. Vett 4,5 meetrit.
Kui veeanumat nüüd ümberehitama hakatakse, et suurt raha teenida, siis on üks vana oht: bassein on rist vana linnamüüri jupi peal. Kui inseneritöö hooletult tehakse, võib basseini põhi murduda.
Wow3. august 2016, 22:27
Poogen selle bassuga. Pildil olev Lust on ikka päris püss.
KUULUB KELLELE?3. august 2016, 22:10
...Spordiseltsile "Kalev".
Ma arvan ka7. august 2016, 17:28
et Kalevi šokolaadi hind on lihtsalt väljapressimine.
L3. august 2016, 21:55
Juku3. august 2016, 21:51
Lasin oma eide juurest jalga - ta tegeles väljapressimisega (nüüd elab ta kodutuga)
Oi jeerum!3. august 2016, 21:43
kuus maksab Kalevi suure basseini ülalpidamine 60 000 eurot. Tallinna linna veekeskuse basseini saab, tasuta ülal pidada. Seal maksab Savisaar.
üks jantimine4. august 2016, 14:15
Hoone algne tehniline lahendus, hoone kuju tuleneb omaaegsetest ujulatest maailmas.
Arhitektuuriliselt oli algne lahendus ilus. Sedasorti ujulad olid levinud siiski lõunapoolsetel aladel.
Meil oli teda võimalik töös hoida veneaegsete odavate energiahindade tõttu.
Kui teda nüüd lõputult ärihuvides "rekonstrueerida", tuleb tast paras mõttetu koll.
Need aferistid kes teda 90-ndate keskel kinni panna tahtsid ja kinnisvaraprojektiks muuta soovisid, võivad oma unistusi teiste meeste saamatute käeproovimiste tulemusel kunagi täitumas näha.
Seltskond, kes selle "ametiühingute varaga" kunagi saamatult ja omakasupüüdliklt sehkendama hakkas on väärilised järeltulijad leidnud.