Nikolai Novosjolov oli olümpiamängude avatseremoonial tahetud tüüp.Foto: Viljar Voog
Rio 2016 OM uudised
6. august 2016, 04:21

LÕBUSAD FOTOD | Nikolai Novosjolov oli OMi avatseremoonial krutskeid täis (6)

Olümpiamängude avatseremoonia kõige paremas tujus sportlane – sellist tiitlit kahjuks välja ei anta, aga vähemalt hinges omistame selle Eesti epeevehkleja Nikolai Novosjolovile!

Auhinnakapis ilutsev maailmameistritiitel on kui tempel tunnistusel – Novosjolov on oskuste poolest imeline vehkleja. Kui mees läheb areenile veel ka enesekindlalt ja hea tujuga, on põhjust oodata midagi suurt. Ja Rio olümpiaturniiriks andis selle viimase osas hea ende mängude avatseremoonia.

Kui Eesti koondise sissemarsil oli põhitähelepanu Karl-Martin Rammol, kes viibutas sini-must-valget kui algaja puuraidur kirvest, siis edasi oli meie delegatsiooni suurim staar Novosjolov. Jõudes paraadmarsi järgselt koondiste segasummasuvilasse pani vehkleja esmalt sambarütmis nõksuma oma puusad ja asus siis koos teiste koondisekaaslastega pilte klõpsima. Füsioterapeut Tauno Koovitiga visati püsti pöidlad, mehe kolleeg Dmitri Valiuliniga võeti sisse Usain Bolti kuulus võidupoos ja judoka Grigori Minaškini haaras Novosjolov sootuks karuhaardesse.

Pöidlad pihku, et ainsa Eesti vehklejana Rios võistlustulle astuv Novosjolov tunneb end sama hästi ka 9. augustil, kui on kavas epee individuaalturniir.