Saksamaa mängis agressiivselt ning tegi eestlaste elu rünnakul üpris raskeks.Foto: Laura Oks
Korvpall
8. august 2016, 21:09

NII SEE JUHTUS | Eesti kaotas tugevale Saksamaale viie punktiga

Eesti korvpallikoondis kohtub esmaspäeval suve teises ametlikus kontrollkohtumises tugeva Saksamaaga. Kuigi vastastel puuduvad sellised NBA mängijad nagu Dirk Nowitzki ja Dennis Schröder, pole eestlastel midagi lihtsat oodata ning tulemas on põnev kohtumine. Püsige meiega!
21:06
KORVPALL

Tuleb silmas pidada, et eestlased olid vahepeal ka 16 punktilises kaotusseisus (17:33), kuid tegid tugeva teise poolaja ning jõudsid ka viigiseisuni ning paar korda oli võimalus ka juhtima minna. Siiski kõige hullem tänane tulemus pole!

Saksamaa mängis agressiivselt ning tegi eestlaste elu rünnakul üpris raskeks. (Laura Oks)
21:02
KORVPALL

Reinar Halliku kolmene ei taba ning Saksamaa võidab mängu 71:66! 

21:00
KORVPALL

Sakslaste rünnak luhtub, kuid lauavõitluses suudavad palli võita ning järgmine rünnak täpselt samamoodi! Kahju, et eestlased lauda kätte ei saanud. 15,45 sekundit enne lõppu realiseerib Maodo Lo mõlemad vabavisked ning Saksamaa juhib 66:71!

20:58
KORVPALL

54,6 sekundit enne lõppu ning Saksamaa eduseis väheneb kolmele silmale, 66:69 Eesti poolt vaadatuna. Kas võidetakse või kaotatakse on vähemalt eestlased teisel poolajal näidanud soliidset mängu!

20:52
KORVPALL

4.08 enne viimase perioodi lõppu ning tänane eestlaste parim Rain Veideman tuleb väljakule tagasi. Reinar Hallikul oli võimalus ka eestlased korra juhtima viia, kuid tema kolmene ei taba. Praegu on Saksamaa uuesti seitsmega ette läinud 65:58, aga vähemasti rahvas elavnes ning elab kaasa. 3.18 lõpuni. 

Eesti-Saksamaa (Laura Oks)
20:47
KORVPALL

Tanel Kurbas tabab kaks kolmest järjest ning toob Eesti ühe silma kaugusele! Kaitses läheb raskeks, sest 5.39 enne lõppu on vead juba täis.

20:45
KORVPALL

7.37 enne neljanda veerandi lõppu saab Kristjan Kitsing viienda vea, 26 sekundit hiljem Erik Keedus. Viimast perioodi on jällegi sakslased paremini alustanud ning seitsmega juhtima läinud. 

Saksamaa on agressiivselt mänginud ning võitluslikkust jagub küllaga. (Laura Oks)
20:37
KORVPALL

Eestlased viskasid kolmandal veerandil 26 punkti ehk kaks rohkem kui esimesel kahel kokku! Viimased 10 minutit algavad kohe!

Eesti-Saksamaa (Laura Oks)
20:36
KORVPALL

Enne viimast veerandaega on seis Eesti poolt vaadatuna 50:52! Viimase kümne minuti eest teenivad mängijad ka korraliku aplausi saali kogunenud umbes 1000 inimeselt! 

20:31
KORVPALL

Teise poolaja korvpall on olnud juba nauditavam ning mänguskoor on jõudsalt kasvanud. Sakslased on saanud kuigi paar korda liiga lihtsalt korvi alla, aga eestlastel on alati vastus olemas olnud! Mainimata ei saa jätta ka fakti, et Eesti on 11 punktilise kaotusseisu tasa mänginud.
1.31 kolmanda veerandi lõpuni ning eestlased on jõudnud viigiseisuni 50:50!

Sten-Timmu Sokk on olnud täna üks Eesti parimaid mängijaid. (Laura Oks)
20:25
KORVPALL

Eestlastele saavad problemaatiliseks vead! Sten-Timmu Sokul, Erik Keedusel ja Indrek Kajupangal on juba neli viga täis ning nemad kolm on täna saanud ka enim mänguaega. 3.44 on kolmanda perioodi lõpuni, Eesti kolmega taga 42:45!

Kristjan Kitsingu ilus sooritus tõi eestlastele kaks silma lisaks (Laura Oks)
20:20
KORVPALL

Poolajal oleks koondis justkui ümber sündinud! Kitsingu ja Kajupanga visked vähendavad eestlaste vahe korraks kahele, kuid sakslastel on vastus kärme tulema! +6 Saksamaale

20:17
KORVPALL

Õnneks on teise poolaja algus hoopis erinev esimesest ning eestlastel kukuvad visked ka sisse. Vähem kui kahe minutiga on kaotusseis vähendatud kuuele silmale!

Eesti-Saksamaa (Laura Oks)
20:11
KORVPALL

Teine poolaeg on alanud!

20:03
KORVPALL

Punktid on eestlastel ühtlaselt jagunenud, kõige resultatiivsem on viie silmaga Sten-Timmu Sokk; sakslaste resultatiivseim on Laboral Kutxas mängiv Johannes Voigtmann üheksa silmaga.

20:01
KORVPALL

Esimese poolaja statistika räägib nii mõndagi - Eesti tabas väljakult 28 viskest seitse ehk 25% täpsusega; Saksamaal tabas samas 27 üritusest üheksa ehk viskasid 33% täpsusega.
Siiski tuleb silmas pidada, et eestlastele on see tänavu alles teine ametlik kohtumine

See on üks seitsmest tabanud viskest (Laura Oks)
19:57
KORVPALL

Poolaja lõpetab Eesti positiivselt ning tundus, et said natukenegi mängu sisse ning ka rahvas sai millelegi kaasa elada. Saksamaa juhib 24:35! 

19:48
KORVPALL

Kolm minutit poolajani ning Eesti-Saksamaa kohtumine meenutab rohkem mõnda rahvaliiga mängu kui kahe rahvuskoondise vahelist mõõduvõttu, kes osalesid aasta tagasi EMil. 15:29 Eesti poolt vaadatuna.

Eesti koondis nõu pidamas. (Laura Oks)
19:39
Hindrek Pärg

"Reinar Hallik - kolm punkti" karjub teadustaja! Kolme ja poole minutiga on saklased hoitud nulli peal, ise on visatud viis silma.

Eesti-Saksamaa kontrollkohtumine (Laura Oks)
19:36
KORVPALL

Senise mängu kõige ilusama soorituse (vähemalt eestlaste poole pealt) teeb Rain Raadik, kes paneb sakslase üritusele käpa peale. Teise veerandi esimese kahe minutiga pole kumbki võistkond veel punkte visanud

Loe rohkem