Kati TolmoffFoto: STANISLAV MOSHKOV
Rio 2016 OM uudised
9. august 2016, 09:46

FOTOUUDIS | Vaata, millised USA korvpallurid sai pildile Kati Tolmoff!

Rio de Janeiro olümpiamängude avatseremoonial sammusid teatavasti USA ja Eesti delegatsioonid üksteise järel ning USA korvpalluritel oli kange kihk mitmetunnise ootamise ajal eestlastega pilti teha. 
 

Tallest guys in the opening ceremony🏀 🇺🇸@deandrejordan6 @carmeloanthony #Rio2016

A photo posted by Kati Tolmoff🇪🇪🇩🇰 RIO 2016🏸 (@katitolmoff) on

Võimalusest ei kohkunud tagasi ka sulgpallur Kati Tolmoff, kes sai pildile DeAndre Jordani ja Carmelo Anthonyga. "Nad kõndisid meie ees ja tahtsid meiega pilti teha, mõtlesime siis, et teema ka. Samas on mul neist olümpiakülas päris kahju. Neil on nii raske. Kohe, kui nad sööma tulevad, tahavad kõik pilti teha. Seepärast vist paljud USA korvpallurid olümpiakülas ei ööbigi. Nad on lihtsalt niivõrd populaarsed," tõdeb ta.

Teist korda olümpial võistlev Tolmoff ise jõudis avatseremooniale alles esimest korda. "Pekingis oli mul juba järgmisel päeval mäng ning raske südamega jäin sellest ilma. Seekord oli super, et sulgpall olnud kohe OMi alguses, vaid keskel. Aga igatahes tuleb see olümpiale jõudes ära proovida! See tunne, et sa oled ikkagi Eesti eest väljas ning kannad au ja uhkusega neid riideid, on ikka väga uskumatu!"