Kärestikuslaalomis jagatakse täna meestele kuldmedalidFoto: IVAN ALVARADO
Rio 2016 OM uudised
9. august 2016, 11:11

TÄNA RIOs | Vaata, millisel 15 alal selguvad täna olümpiavõitjad

2016. aasta Rio de Janeiro suveolümpiamängudel jagatakse teisipäeval välja 15 medalikomplekti. Kolme võistluspäevaga on medalid kaela saanud 38 riigi esindajad. 

Esimesena selgub olümpiavõitja meeste kärestikuslaalomi ühekanuus, mis on vaatemängulisemaid spordialasid olümpial. 

Eestlastele on täna kõige olulisem vehklemise meeste epeevõistlus, kus rajale tuleb ka meie sportlane Nikolai Novosjolov. Esimese vooru matš algab kell 16.45, kui kõik läheb suurepäraselt, vehkleb Novosjolov ka õhtul kell 22.00 algavas poolfinaalis. 

Medalid jagatakse ka judos, kus täna tulevad tatamile -81kg mehed ning -63 kilosed naised. Kaks medalikomplekti antakse ära ka tõstmises, kus võistlevad -69kg mehed ja -63kg naised. 

Laskmises on täna kord taas naiste käes, kes võistlevad täna 25m õhupüstoli (air pistol) harjutuses. Samuti võitlevad täna medalitele naised iluvõimlemise võistkondlikus võistluses. Sünkroonvettehüpetes jagatakse medalid naistele 10 m võistlusel. 

Esimesed medalid jagatakse ka ratsaspordi nii individuaal kui meeskondlikul kolmevõistlusel. Ujumises jagatakse medalid meestele 200 meetri liblikadistantsil ja 4x200 meetri vabaltujumises, naised selgitavad olümpiavõitjad 200 meetri vabaltujumises ja 200 meetri kompleksujumises.