Nikolai NovosjolovFoto: Viljar Voog
Rio 2016 OM uudised
9. august 2016, 20:45

ÕL RIOS | Nikolai Novosjolov: ungarlane on nii kõva mees! (7)

Epeevehkleja Nikolai Novosjolovi (36) olümpia lõppes veerandfinaalis, kus ta kaotas torgetega 9:15 41aastasele Ungari vehklejale Geza Imrele.

"Peab tunnistama, et võistluste alguses keskendusime vaid üheks matšiks, sest vastane oli väga ebamugav," lausus Novosjolov pärast veerandfinaali. "Teiste matšide peale ei mõelnudki. Kui see aga õnnestus, siis hakkasin vaatama ka teisi vastaseid. Süües kasvab isu. Tekkis usk, et täna võib päris hästi vehelda!

Ungarlane on aga nii kõva mees! Kui arvestada, et täpselt 20 aastat tagasi tuli ta olümpiamängudel kolmandaks, siis see on ikka uskumatu."

Matši murdepunktist: "Mõlemal oli väsimus sees ja oli näha, et kui ta ette läks, sai ta taktikalise eelise. Ta hakkas säästlikult vehklema, minul oli vaja aga rohkem täpsust ja kiirust. Sellest oli kõvasti puudu.

Ma ei saa öelda, et olen täiesti pettunud. Viimased hooajad olid kohutavad, minu jaoks oli see läbimurre. Aga jälle ei saa ma väita teisiti, et lapse unistus ja sportliku saavutuse eesmärgid olid hoopis teised."