Karl-Martin Rammo Rio olümpial.Foto: BENOIT TESSIER
Rio 2016 OM uudised
13. august 2016, 15:55

ÕL RIOS | Karl-Martin Rammo: hetkekski pole tunnet olnud, et siin on kodused olud!

Laser klassi olümpiaregatil loodetust kehvema tulemusega leppinud Karl-Martin Rammo hoiab enne tänast otsustavat päeva 27. kohta.  

Kuigi korraldajad andsid Rammole purje, mis reeglitele vastas ülinapilt, mees selle taha ei poe. „Asi on lõppkokkuvõttes minus, mitte purjes. Suures plaanis ongi see, et olen Londonist tänaseni ju vaid olümpia nimel tööd teinud ning kogu aeg juurde pannud. Ootus, et see lõpuks käes on, oli nii vinge – nüüd pidi ju tulema!“ tõdeb ta.

„Kui kogu reaalne ebaõnn, mida ma kontrollida ei saanud, oleks olemata jäänud, võinuks ju kõik hästi olla. Aga tekkis totaalne lumepalliefekt!“
Purjetaja on kurb, et kuigi Rio de Janeiros sai enne olümpiat piisavalt harjutatud, ei suutnud ta ebatavaliste oludega harjuda.

„Selleks ei ole võimalik treenida. Sa annad loomulikult endast parima, aga võtad lõpuks ikka selle, mis saad. Teised võivad öelda, et Rammo on käinud siin kaks kuud laagrites, aga hetkekski pole tunnet, et need on kodused olud! Ma ei tunne ennast asja tehes mugavalt. Lõpuni välja tead, et ühest või teisest kohast on puudu. Aga see on paljudel nii, mitte ainult minul!“

Eile näitas Rammo juba paremat minekut, kui sai päeva teises sõidus kaheksanda koha. „See oli juba täitsa normaalne ja purjetamise moodi.Mingit suurt ja uhket asja mul enam püüda pole, aga üritan regati positiivselt lõpetada.