Rio 2016 OM uudised

ÕL RIOS | Henn Põlluste Nabi võimalikust treernerivahetusest: mul ei saa selle vastu midagi olla (4)

LISA KOMMENTAAR

sport16. august 2016, 09:34
see ongi paljude onne ja ebaonne kusimus kus muidugi osa ettevalmistusest,ebaonn oli juba ee ,et Nabi kohe loosi tahtel voistles kuubalasega,sest naha oli ,kes nabi korvas nagu harg,sellist ei murra eriti.Laks kuidas laks ka viies koht pole paha.Edasi peaks kindlasti treenima ja oppima,Nabi alles noor ,et voistlemine katki jatta.See on sport,tuleb leooida ka kaotusega ,olgugi et raske.Edu,suudad veel.
Vaatleja:16. august 2016, 09:15
Juba mitu aastat pole ei Kanteril ega Nabil juhendajat vajalikul tasemel. Jooksja pole heitjele (Kantrile) mingi treener, Tustit kindlasti mitte. Nabi juhendajaks olla juba aastaid kehalise ettevalmistuse juhendaja, aga see pole see, sest see, kes tunneb alade erialast ettevalmistust, oleks kriitilisem. Nabi peaks kindlasti ka edaspidi rivis olema, Kanter on ka edaspidi finalist. Meenub Oerter (4x olympiakuld), kes 40-selt veel 68-metrimees. Edu eestlastest mehepogadele!
Punastele punane "miinus" meeldib.16. august 2016, 10:04
Otu pole rahul, aga paraku on "vaatlejal" suures vaates palju plusse, nn. telgitaguste elust teades.
Public enemy17. august 2016, 03:47
Minu küsimused algavad nutribulleti reklaamist. Seda saasta üles kiitma oli ilmselt varmas rahanäljas Egle Eller-Nabi, kes oma kaalu kontrollida ei suuda, kuigi vehkleb elu eest .