Mart SeimFoto: SCOTT HALLERAN
Rio 2016 OM uudised
16. august 2016, 10:40

TÄNA RIOS | Vaata, millisel 25 alal selgub täna olümpiavõitja (1)

Rio olümpiamängude kümnendal päeval jagatakse välja 25 medalikomplekti, sealhulgas ootame häid esitusi ka tõstjalt Mart Seimilt ning Kreeka-Rooma maadeljalt Ardo Arusaarelt. 

Enim olümpiavõitjad selgub täna jällegi kergejõustikus, kui toimuvad meeste finaalid kolmik- ja kõrgushüppes. Naised selgitavad parimad 110 meetri tõkkejooksus, kettaheites ning 1500 meetris. 

Poksis selgub meeste kergkaalu -60kg olümpiavõitja, aerutamises selguvad olümpiavõitjad meeste 1000 meetri ühekanuul ja ühesüstal ning naiste 200 meetri ühesüstal ning 500 meetri kahesüstal.

Trekisõidu parimad selguvad meeste keirinis ning naiste sprindis ja omniumis. Vettehüpetes võistlevad mehed 3 meetri hüppelaual, võimlemises selgitatakse meeste arvestuses olümpiavõitja rööbaspuudel ning kangiharujutusel, naised võtavad mõõtu põrandaharjutuses. 

Purejetamises leiavad lahenduse meeste Nacra 17 ja Finn-klass. Ujumises hüppavad täna basseini mehed, et läbida 10 kilomeetri maraton. Samuti selguvad olümpiavõtjad paaris sünkroonujumises

Lauatennises toimuvad naiste võistkondlikud medalimängud. Kreeka-Rooma maadluses tulevad matile mehed -66kg ja -98kg, kus saame pöialt hoida ka oma mehele Ardo Arusaarele. Samuti selgitavad olümpiavõitja +105kg mehed tõstmises, kus Mart Seim sooviks medalimängus oma sõna sekka öelda.