Rio 2016 OM uudised

ÕL RIOS | Alar Seim poja seitsmendast kohast: WADA lubas pärast olümpiat tulemustes korrektuure teha (7)

LISA KOMMENTAAR

Hiina Kang 17. august 2016, 22:39
... Jaan Taltsile vastu vaielda pole erilist mõtet kuna tolleaegsed tõstjad tegid tõstetele korraliku põhja. Kas niimodi või üldse mitte. Tundub,et mees näeb ka veel ...mis selle "põhukuhja"sees tegelikult peidus ON !!!
oeh17. august 2016, 16:18
Sellist juttu on valus lugeda. Kõigil oli libe kang! Ja pugeda selle taha, et küllap need head tulemused ainete pealt tehti ja petjad varsti vahele võetakse ... Olümpiastuudiot külastas täna Jaan Talts, kes mainis kohe, et Seimi tehnika on päris halb. Tehnika olevat olnud halb ka mitmel eelneval meistrivõistlusel ning vahepealsel perioodil ei ole see paranenud. Samuti ei tahtvat Seimid Taltsi nõuandeid kuulda võtta (Taltsi enda sõnad). Võta nüüd siis kinni. Jõudu mehel on, tahtmist on, potentsiaali kõrgele tõusta on. Loodetavasti õpitakse oma vigadest.
~~madalimeesˇˇ17. august 2016, 14:00
Enne kui minna suurvõistlustele tuleb õppida kaotama. Minul kui endisel sportlasel on valus lugeda, et asjad laäksid nihu libeda kangi pärast. Kõigil olid võrdsed tingimused. Treeningute ajal oleks olnud vaja tutvuda, milliseid kange võistlustel kasutatakse, ja proovi ka teisi kange millega ei treenita.
Ole mees ja tunnista , et täna olid teised sinust paremad.
Mäng17. august 2016, 08:54
Kuidas WADA seda ette lubada? Mis kokkumäng see siis on?
tule taara appi!17. august 2016, 08:45
ükskord see vada tegi su pojale eredama medali ,kõrvaldades ausa konkurendi.ma arvan,et sedapuhku pead leppima,et poiss polegi mingi eriline tegija või palkama killeri kes konkurendid kõrvaldb sest vadal on keeruline kõiki kuut eesolijat süüdistada milleski.niigi on asi juba liiga läbipaistev
jah17. august 2016, 08:39
jah, teised võistlejad kasutasid samu kange. mis siis ikka hädaldada
Libedus17. august 2016, 08:37
Teistel ei olnud kang libe. Teinud siis liivapaberiga karedamaks. Või esitanud kohe algul protesti, et vahandid pole normaalsed.