Foto: LUCY NICHOLSON
Rio 2016 OM uudised
19. august 2016, 04:00

"Vaata neid reisi!" "Kena tagumikuga kutt on väga hinnatud!“ (7)

Brasiilia geikultuur on kuulus üle maailma. Seksuaalsuse mitmekesisust võetakse sambamaal kui fakti, mitte probleemi. Keskmise Eesti inimese jaoks, oleme ausad, võib säärane vabameelsus olla harjumatu. Järelikult tuleb tirriteerida ja vint põhjalikult üle keerata – kannivõistlust alga!

Ipanema rannal on küll üks osa eraldatud geidele, ent tegelikult nauditakse rannamõnusid läbisegi. Suudlevad mehed on sama tavaline vaatepilt kui paljaste rindadega naine, kellest Ipanemal puudust pole.

Ööklubid on lantimiskohad igal pool maailmas, erand pole ka Rio de Janeiro. Mõnevõrra harjumuspäratult on need aga avalikult „segaverelised“. Nii mõnegi noormehe käitumine ja tantsustiil ei jäta mingit kahtlust, et eesmärgiks on ära võluda mitte klubi kauneim neid, vaid mõni meessoo esindaja.

Brasiillane Andre Foto: Erakogu

Eesti olümpiakoondislased muidugi ööklubides ei käi, vaid keskenduvad võistlustele. Aga oleks mõnel neist Rio geide seas lööki olnud? Molekulaarbioloogia doktorant Andre, kes vannub, et paljas naine on tema jaoks sama ahvatlev kui taimetoit lõvile, oli nõus andma oma hinnangu. Võtke heaks või pange pahaks, aga valik Andre arvamusi on sellised:

Gerd Kanter. Ohoh, mis mürakas! Kui ta heidaks mind nagu oma ketast...Mamma mia! Ütleksin, et ta on korralik murdja. Brasiilias teeksime temasuguse kuuma tüki kohta sellise nalja: Gerd, viska mind vastu seina ja kutsu mind sisalikuks! ehk tee minuga voodis, mida iganes tahad, aga tee seda karmilt!

Gerd Kanter Foto: Viljar Voog

Jaak-Heinrich Jagor. Jumal tänatud kõhnade sportlaste eest liibuvates pükstes!

Karl Robert Saluri. Tema kõhulihastel võiks pesu pesta! Ja milline naeratus! Ma ei tea, milliseks kujuneb tema sooritus olümpial, aga ta on juba vallutanud meie südamed!

Magnus Kirt. Teda võiks pidada prints-valgel-hobusel moodi kutiks. Tema sirged ning hästi hooldatud juuksed koos selliste vapustavate silmadega ajaksid paljud meie seast hulluks. Tema lihaseliste käte vahel võiks minulgi väga lõbus olla...

Magnus Kirt Foto: Viljar Voog

Martin Kupper. Tema jumalike musklis käte puhul võib arvata, et ta on käsitöös väga hea!

Rasmus Mägi. Vaata neid reisi!

Tanel Laanmäe. Issand Jumal! See on ju kuldmedali materjal! Ma võiksin veeta terve olümpiamängude aja tema kõhulihaseid ja armsat ümmargust nägu vaadates. Nagu me Brasiilias ütleme: tüüpiline „boy magia“ ehk väga kuum!

Heiki Nabi. See noor hunt võib korralikult krabada! Ja vaata vaid tema liibuvat kostüümi! Kuidas me saame oma pilku ülevalpool hoida? See on ju hüpnotiseeriv!

Allar Raja. Ma olen armunud! Esiteks need nõiduslikud silmad, teiseks tema neetult hästi vormitud keha.

Deniss Karpak. Üks tõsiselt kena tagumikuga kutt on alati väga hinnatud – tere tulemast Brasiiliasse!

Nikolai Novosjolov. Need huuled panevad riivatult mõtlema!

Nikolai Novosjolov Foto: FERENC ISZA

Grigori Minaškin. Kuidas saakski vastu panna karvasele rinnale?

Mart Seim. Eks me kõik unista, et meid tõstetaks õhku, nagu tõsteti Baby’t filmis „Dirty Dancing“.

Mart Seim Foto: STOYAN NENOV

Martin Allikvee. Ujujad on mu lemmikud! Kuidas mitte armuda neisse jumalike torsode ja imeliste speedodega sportlastesse! Tema poster läheb mu magamistoa seinale!