Igor PrinsFoto: LAURA OKS
Jalgpall
23. august 2016, 22:27

Igor Prins: teisel poolajal oli jalgpalli mängimine rohkem selline sunnitud tegevus

FC Levadia kaotas Eesti jalgpallimeistrivõistluste 26. voorus koduväljakul 1:2 Nõmme Kaljule. Levadia peatreener Igor Prins leidis mängu järel, et kõik hakkas allamäge veerema pärast Ats Purje 40. minuti viigiväravat, mille tingis Levadia enda meeste ebakõla.

"Teine värav tuli veel otsa ning teisel poolajal me oma mängurütmi kätte ei saanudki," lausus Prins. "Meile löödi vilega valus riietusruumi värav, mille järel me ei suutnudki end koguda. Tahet ja teravust jäi puudu.

Ohtlike võimalusi eriti ei tekkinud ning jalgpalli mängimine oli rohkem selline sunnitud tegevus. Hakkasime kõmmutama pikki palle ette ja lootsime läbi selle mingeid olukordi luua, aga need pallid ei jõudnud kohale."

Kaartide tõttu ei saanud Prins keskkaitses kasutada Kameruni meest Tabit, vaid pidi sinna olude sunnil lülitama Maksim Podholjuzini. "Eks kaardid tulevad ja peame vähese mängijate valikuga hakkama saama, midagi pole teha. Mei ei tea, mis oleks või poleks saanud, kui ta oleks mänginud."

Tänane mäng oli Levadiale seitsmes kohtumine augustikuus ning neljas viimase 11 päeva jooksul. Prins tõdes, et meeskond on väsinud, aga tingimused on kõigile ühesugused.

"Meid mõjutab see tänu sellele, et meil on koosseis nagu ta on, 12-14 mängijat. Peame oma duubli vendasid kaasama, aga kõikidel on ühesugused tingimused, nuriseda pole midagi.

Olukord on selline ja tuleb leida tervemad ning värskemad vennad ja väljakule mängima panna. See ongi lihtne valem tiheda graafiku kohta."

Levadia on koduliigas Prinsi ametiajal endale lüüa lasknud 11 väravat. Lekkiv kaitse häiris Prinsi juba enne kohtumist Kaljuga. Kuidas kaitse pidama saada? "Tuleb vähem eksimusi teha. Okei, unustame Flora mängu ära (augusti alul saadud 1:6 kaotus - M.T.), aga tänaseid väravaid oleks pidanud neutraliseerima. Peab lihtsalt tõdema, et nii juhtus."