Videointervjuu Rain VeidemanigaVideo: Alar Truu
Sport TV
24. august 2016, 22:48

ÕHTULEHE VIDEO | Rain Veideman: ma ei tea, miks me nii palju mööda viskame (2)

Eesti korvpallikoondis alustas täna Nelja Rahvuse Karikaturniiri kindla 55:72 kaotusega Ukrainale. Eestlaste kohtumise parim Rain Veideman sõnas pärast mängu, et tulemus oleks olnud ilusam, kui paari mõõna poleks olnud.

"Mis ikka öelda. Vahe jäi 17 punkti, oleks võinud väiksem olla. Pahad olukorda, kus kukkusime ära, aga ise jõudsime veel kümne peale. Siis tuli aga uus ära kukkumine ja vahe läks jälle suureks. Oleks need ära võtnud, oleks tulemus olnud ilusam," sõnas Veideman. 

Murdehetkeks oli teine veerandaeg, kus Ukraina tegi vahepeal 24:4 spurdi ning juhtis poolajaks juba 13 punktiga. Eestlaste kõige suuremaks murekohaks oli kolmepunktivisked, mida üritati 20 korda, kuid korvirõnga läbis kõigest kaks. 

"Ma ei oska vastata, milles peitub halb tabavus. Füüsiliselt oleme väga heas vormis, aga nüüd ongi vaja, et ka valiksarjas saaks viskevormi paika," kommenteeris Veideman. 

Mida Veideman ütles võitluse kohta Ukraina suurte kollidega ja kuidas see valmistab ette koondist valiksarjaks ning mida oodata mängudest Albaania ja Iisraeli vastu, vaata videost!