Zagrebi Dinamo meeskond tähistab magusat võituFoto: STRINGER
Jalgpall
25. august 2016, 09:42

Meistrite liiga play-off: Austria viimaste aastate valitseja nukker saatus sai jätku

Eile peetud Meistrite liiga play-off mängudes selgusid viimased alagrupiturniirile pääsejad. Viimaste aastate Austria kõrgliiga valitseja Red Bull Salzburgi kurb jada sai jätku, kui ka viiendal katsel ei suudetud end kvalifikatsiooni kadalipust läbi vedada. 

Kodumeeskond Salzburg alustas kohtumist hästi, kui 22. minutil Valentino Lazaro väravast juhtima mindi. Võit ja edasipääs tundusid juba käega katsutavad, kuniks Zagrebi Dinamo ründaja Junior Fernandes 87. minutil seisu tasakaalustas. 1:1 tähendas täpselt sama skoori, mis esimeses mängus ning kohtumine läks lisaajale. 

Järgneval pooltunnil tundis end kindlamalt külalisvõistkond ning kui lisaajast oli mängitud viis minutit viis El Arabi Soudani Zagrebi Dinamo juhtima. Horvaadid hoidsid eduseisu lõpuni ning said kahe mängu kokkuvõttes 3:2 võidu. See aga tähendas, et alates hooajast 1994/95 on Salzburg mänginud viiel korral Meistrite liiga play-off´is, kuid kõik korrad on kaotatud. 

Zagrebi Dinamo meeskond tähistab magusat võitu Foto: STRINGER

Üllatavalt kindlalt käis Rostovi meeskonna jõud üle Ajaxist, kui koduväljakul teeniti 4:1 võit. Vaatamata sellele, et Venemaa jalgpalliklubi kimbutavad rahalised probleemid, on mehed täis tahet ja võitlushimu. Tasuks kahe mängu kokkuvõttes 5:2 paremus ning Rostovi klubi ajaloo esimene Euroopa sarja alagrupiturniir. 

APOEL polnud kuni eilseni lasknud varasematest eelringi kohtumises koduväljakul endale lüüa ühtegi väravat. Küprose meeskonna kahjuks see seeria eile katkes, kui viigistati 1:1 Kopenhageniga. Väravatega viik viis edasi Taani meeskonna. 

Kopenhagen saab kahe aastase pausi järel taaskord Meistrite liiga jalgpalli näha Foto: SAKIS SAVVIDES

Kahes paaris, kus enne eilseid mänge olid sotid juba suhtleliselt selged, mingisuguseid üllatusi ei tekkinud. Manchester City alistas 1:0 Bukaresti Steaua, mis viis nad kahe mängu kokkuvõttes edasi 6:0 paremusega. Borussia Mönchengladbach ei halastanud Young Boysile, kui kodustaadionil käidi šveitslastest üle 6:1 ning kahe mängu kokkuvõttes 9:2.