Jalgpall

Hirmsasse õnnetusse sattunud saalijalgpalli hooaja parim väravakütt tuli teadvusele! (5)

LISA KOMMENTAAR

OO25. august 2016, 21:34
LIIGA NOOR ET ARA MINNA HEAD PARANEMIST JA LAHEDASTELE KANNATUST KOIK LAHEB HASTI
Tubli mees25. august 2016, 16:35
Tuleb sellest vigastusest välja tugevamana kui enne ja lööb vastaste puurid palle täis.Kiiret paranemist.
No nii25. august 2016, 16:33
Et millised oleks Paunvere tegelased tänapäeval, ütleme Suve näitel.
Tootsi puhul kujutlen, et näiteks jättis teismelise kaagina hiljemalt peale keskkooli õpingud pooleli ja läks Soome tööle. Ettevõtliku ja hea suhtlemisoskusega noore mehena hakkas tagasi tulles mingit äri ajama, näiteks peab saekaatrit või ehitab tünnisaunu. Selle kõrvalt midagi muudkui ostis, müüs ja vahendas. Sõidab suht korraliku BMW-ga, Teelega ööklubis käies kannab Armanit. Kohati lööb rullnoklus välja aga üldiselt tuli täiskasvanuna mõistus koju. Vaatab päevakajalisi saateid, vahel loeb raamatuidki.
Tõnisson – edukam kui Toots aga rühmab hommikust õhtuni, Teelega väljas käia ei viitsi. Kui Teele reedel klubisse või kuhugi mujale kutsub, siis ütleb, et olen ilgelt väsinud ja pealegi mul vaja homme vara objektilt läbi käia, meil seal paar uut meest vms. Lõõgastub pigem sõpradega saunas pisut napsi võttes. Intellektuaalseid huvisid ei oma.
Arno – õppinud pedas, omab magistri- või lausa doktorikraadi aga on pisut kibestunud, et kõige selle peale on tema sissetulekud väiksemad kui Tootsil või Tõnissonil. Kirjutab vahel Sirbis või Loomingus. Veendunud sotsiaaldemokraat.
Lible – töötab vahel Tootsi, vahel Tõnissoni juures, nii nagu tööd on. Paraku joob kõvasti ja iga paari aasta tagant saab mehise trahvi, kui oma vana Sierraga taas purjuspäi vahele jääb.
Selles mõttes on Luts geenius, et tema loodud tüübid tunduvad igapäevaelus uskumatult tuttavad. Eelpooltoodud näited on elust enesest ja nad sarnanevad jahmatavalt palju Lutsu tegelaskujudele.
25. august 2016, 16:08
ohh25. august 2016, 15:45
väga tore ju:) Loodame, et saab terveks.
Jõudu talle ja ta perele!