Liigume

3 haigust, mis teevad sind paksuks! (5)

LISA KOMMENTAAR

3 haigust?26. august 2016, 15:39
Lugesin välja ühe sündroomi ja kilpnäärme alatalitluse. Või oli viimase haiguse ravi kolmas haigus?
Uunu26. august 2016, 14:35
Paksus on päritav ikka ka. Minu mõlemad ema- ja isapoolsed vanavanemad oli kõhnad, ema ja isa olid/on samuti kõhnad, ise ka. Naise valisin ka nõnda, et vaatasin millised on tema vanemad. Lõpetasin valimise, kui olin leidnud kõhnade vanematega tibi. Vaat nii kaval olin ma. Öelge veel, et Uunu loll on. Uunu lapsed on ka kõhnad.Kui keegi neist tahab abielluda kellegagi, kelle vanemad on paksud, saab üle kurgi.
Onu- või tädipoegade järeltulijad on juba ümaramad, sest onu- ja tädipojad ei valinud omale abikaasat nende vanemate kehakaalu silmas pidades.
Kah paks paksudele26. august 2016, 12:26
Paks on raske olla. Miks see nii on, tean ma ise kõige paremini. Tundke ennast hästi. Sõidke kusagile välismaale supelranda, päevitama. Iga kolmanda kohta seal võiks paks öelda, aga keegi ei ütle.
See ei ole mingi geeniviga.26. august 2016, 12:11
Inimene on ajast aega mugandunud. Mida rohkem ta laiskusest tehnika enda asemel tööle rakendab, seda nõrgemaks ja rasva ta läheb. See ei ole ühe põlvkonna viga. Seda ei saagi välja ravida. Sest inimene on elukas, kes ei loobu iial mugavustest. Kõikvõimalikud õpetused ja "ravimid" on vaid reklaam raha tegemiseks. Aga ärge muretsege! Küll loodus reguleerib. Kasvõi ahnusest sõjad, mis tapavad hulgi.
Õhtuleht26. august 2016, 11:00
Pasundab kõike mis teeb ajakirjanikest IDIOODID!