Robert Griffin IIIFoto: GARY CAMERON
Kõmu
29. august 2016, 10:08

Multimiljonärist jalgpallur avaldas oma siiraid tundeid Eesti kergejõustikupiiga vastu sulaselges eesti keeles! (61)

Ameerika jalgpalli profiliiga NFL superstaar Robert Griffin III, kes ajab liini Eesti kergejõustiklase Grete Šadeikoga, teatas oma Twitteris sügavatest tunnetest. 

TMZ Sports teatel oli Griffin Šadeikoga tutvunud jaanuaris Instagrami vahendusel. Suhe oli hakanud susisema ja kui mullu Griffinile lapse sünnitanud abikaasa Liddicoat aprillis asjast teada sai, kolis abielupaar lahku. 

Liddicoat arvanud, et abielu annab päästa, ent fotod käest kinni jalutavast Griffinist ja Šadeikost veensid teda vastupidises. Tagatipuks selgus, et Griffin oli sisse andnud lahutuspaberid.

Griffini ja Šadeiko armastus on tõesti tõsine, sest viimases kontrollmängus tehtud fotodelt on näha, et ameeriklane on Šadeiko nime endale suurelt käsivarrele tätoveerinud.

"Ma armastan sind rohkem kui elu," annab, Cleveland Brownsi mängumehe Twitteris sulaselges Eesti keeles kirjutatud armuavaldus, veelkord tõestust noorte tõsisest kirest.

Muuseas, Browns kuulub NFLis samasse divisjoni eestlase Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengalsiga.

Hundi ülesandeks on vastase mängujuhi mahamurdmine ja just seda positsiooni Griffin mängibki. Seega tuleb Hundil Brownsi ja Bengalsi 23. oktoobri matšis murdma hakata Šadeiko peigmeest.