Aleksandr DmitrijevFoto: Alar Truu
Jalgpall
30. august 2016, 14:55

UHKE! Aleksandr Dmitrijev liitub homme 100 mängu klubiga

FC Infoneti poolkaitsja Aleksandr Dmitrijev (34) jõuab homme maavõistlusmängus Malta vastu uhke tähiseni: nimelt täitub tal rahvuskoondise särgis 100. mäng.

"Treener enne ütles mulle, et saan homme mängida," avaldas Dmitrijev mängueelsel pressikonverentsil. "100. mäng, see on suur au. Kui mind esimest korda koondisesse kutsuti, siis ma muidugi ei mõelnud, et nii palju saan mängida. Olen õnnelik. Tervist ja jõudu praegu on."

Dmitrijev poetas tagasihoidlikult, et oli tulenevalt sümboolsest tähisest enne seda laagrit tavalsiest enam elevil. "See oli eriline kutse, sest tundsin, et 100. mängu võimalus on nii lähedal." 

Maltast mängijad suurt veel ei tea, see koosolek ootab neid alles ees. Küll aga ei salanud Dmitrijev, et tunneb homse mängu eel võidukohustust. "Peame minema ja tõestama, et oleme paremad kui nemad. Võit annaks meile Bosnia mängu eel hea tunde."

Juhul, kui Dmitrijev homme platsile sammub, saab temast Dmitri Kruglovi, Martin Reimi, Marko Kristali, Andres Operi, Enar Jäägeri, Mart Poomi, Kristen Viikmäe, Raio Piiroja, Ragnar Klavani, Joel Lindpere ja Indrek Zelinski järel 12. 100 mängu klubi liige.

Dmitrijevi esimene koondisemäng oli 2004. aasta 18. veebruaril maavõistluses Moldovaga.