Blogid

Presidendiralli muutub iga hetkega rohkem farsiks ja rahva käest ei küsita midagi. Kas Ene Ergma on presidendivalimiste IRLi must hobune ja ratsukäik? (35)

LISA KOMMENTAAR

msi8. september 2016, 12:47
lust kujutab ette, et teda vihkavad naised. eriti frigiidsed expressi kohvinurga omad.
tegelikult võib mõni noor mees lusti olemuse hoopis teravmeelsemalt fikseerida. 1 selline kommenteerib lusti fb fännilehel - "algeline ja armetu poosetaja, jää oma sukavarraste juurde ja katsu teine sokk ka valmis saada. ... itsitada ja tarvitada kõige magedamat eesti keelt, mille sekka ka mingi "f..k you" tasemel tekst - ja sellisel on koht meie meedias. madal tähelepanuvajaduse käes vaevlev kodupiiga."
Radist10. september 2016, 16:50
kurr5. september 2016, 22:23
lusti kõvasti reklaamitud inimsööja saade nähtud. mis kõige rohkem häiris? kui veet mano saade oli kallutatud ja süütut inimest nimetas lust mõrtsukaks, siis seekordne saade on kallutatud vastassuunda -mõrva üritanud naist püütakse näidata süütu kannatajana.
ei meeldinud lusti familiaarne sõbrannalik suhtlemine inimsööja naisega, ei meeldinud ka riietus. lust nimetab seda oma stiiliks, mina nimetan maitselageduseks.
Uunu3. september 2016, 12:26
Rahvas vastab ühendkooris: HELME PRESIDENDIKS. Sotsid ja reformarid eelkõige, aga ka teised opositsionäärid, võtke nüüd väike rahusti.
Radist2. september 2016, 14:48
Kas te teate, kes on Eesti järgmine president? Teie kõik (ja mu libaja kaasaarvatult) ei tea, aga mina juba tean. Selleks on Siim Kallas. Mitte et ta rahva või rahvasaadikute poolt väga armastatud oleks, oh ei. Ta lihtsalt t e h a k s e presidendiks.
Oh taevas.2. september 2016, 09:23
Lusti taolist asjatundmatust pole isegi ükski "poliitik" suutnud välja näidata. Kuidas ta küll oma palga välja teenib? Või on ehk tekkinud mingi saunaseltskond, kes arvab, et on võimeline poliitikamaastikul pildile saada?
vahet ei ole2. september 2016, 07:07
presidendiralli = pardiralli.
Radist2. september 2016, 02:15
Sorri, aga toppida ühte lausesse 2 teemat reedab kas demagoogiat või ajakirjanduslikku diletantlust (a la hommikune konjakijoomine). Presidedendiralli on farss?
- Jah
Rahva käest küsitakse midagi?
-Ei
Kas Ene Ergmast on keegi peale tema IRL-ist lahkumist midagi kuulnud?
-Ei
2. september 2016, 07:58
jah1. september 2016, 12:55
Millalgi peab Katrin tunnistama, et siin riigis on enamik kodanikke vaimse puudega ja poliitikud ahned ja valevorstid ehk siis pole mõtet kumbagi si..a torkida. Eesti rahvas on oma reformierakonnaga nagu venelased Putiniga, mõttetu ja lahenduseta asi.
Kalle1. september 2016, 12:10
Ergmaa on küll see viimane!
abdullah1. september 2016, 08:48
lust hakkabnüüd Omariga semmima
Jüri Kukk1. september 2016, 08:31
Ei võta Lusti ammu enam tõsise ajakirjanikuna. Kõik tema lood kipuvad orienteeruma kõmu peale, kasvõi see Soome uus Nokia ehk dildo, mida ta soovitas ka puuesemeid koguvale rõivasele. Tegelikult on vastik, kuidas seda Kuuuurija inimsööja lugu teles promotakse — selline asi on pööbli jaoks, mitte normaalsele inimesele.
!!31. august 2016, 23:06
Kuidas nii, et rahva käest ei küsita? Rahvas on valinud riigikogu! Rahvas on valinud ka kohalike omavalitsuste volikogud, kust tulevad valijamehed. Tuleb siis teinekord valima minnes hoolikamalt oma valikut kaaluda.
must2. september 2016, 01:48
Või rahvas on valinud? Mina valisin kord ajaloolase Küllo Arjakase - ta ei saanud kuhugi. Teist korda valisin kirjaniku Maimu Bergi - ta tema ei saanud kuhugi. Mis mõtet on üldse kedagi valida, kes on küll tore inimene, aga parteinimekirjas ja e-listis seda ei ole?
ma saan aru kui blogia on lüpsja, aga kui tahab olla kuulus võiks ikka oma välimuse eest hoolt kanda ja muidugi riietus.31. august 2016, 22:06
mis tähendab lüpsja? keda lüpsab?2. september 2016, 07:05
sul on väga rumal jutt.
Tiit31. august 2016, 19:09
Milleks seda valimiste janti uldse vaja? tehakse kampaaniat nagu Ameerikas aga rahvas ei saa ju otse valida, järelikult pole asjal motet.
Radist31. august 2016, 18:03
Lust rääkigu siis, kui kana pissib. Poliitikast ei tea ta ju midagi ja malemängust samuti mitte. Ratsukäigust on asi kaugel, kõigile on teada fakt, et äraaetud hobused lastakse ju maha. Nüüd läheb hoopis vangerdamiseks.
T.Mets31. august 2016, 16:47
Vähe totakaks läinud Lust promob siin mingit Ergmat. Ergma oli tõeliseks kummitempliks, kel puudus igasugunegi omapoolne initsiatiiv, keskiitis vaidlematult heaks kõik reffide poolt esitatud eelnõud . Ergma oli üks Ilvese truumaid kaaslasi, tõestamaks, et Eesti rehvas ei ole küps poliitiliste otsuste vastuvõtmiseks. Tahaks sellelt mammilt kui ka Ilveselt nüüd küsida, millal see meie rahvas siis küpseks saab.
Mida veel?31. august 2016, 16:59
Ene Ergma presidendiks?Jätke kosmosemutt küll mängust välja.Ta niigi höljub pooleldi kosmoses.
Ei soovi Autorollo kandidaati.31. august 2016, 16:30
Keegi ei takista Marina Kaljurannal kandideerida, kui ta 21 ülesseadjat valimiskogus leiab ja kui ta nii tohutult populaarne on, nagu ajakirjandus väidab. Eks proovigu.
Tuletaks aga meelde, et isegi Nõukogude Liidu okupatsioonivõim ei pannud Eesti NSV etteotsa venelast.
lusti ebaõnn31. august 2016, 16:12
keit pentus-rosimannus värbas lusti kaljuranna kampaaniameeskonda. lust jõudiski juba telesse teha imetlusest nõretava saate - inimlik ja soe ja lihtne marina oma hiiumaa suvekodus.
nüüd jääb katsil hulk pappi saamata.
aga see kirjatükk pole jälle lusti kirjutatud. tavaliselt tulevad tema poliitülevaated kesikute kontorist, seekord ilmselt kaljuranna tiimilt.
p.s. tegelikult pole mul kaljuranna vastu midagi, eelistaksin isegi teda sulist kallasele.
Vanaema31. august 2016, 14:59
Aga Rõivas ju ütles otse välja, et rahva arvamus ei loe, sest see ei sünni patta panna!
31. august 2016, 14:46
Ennem kaotatakse presidendi ametikoht ära kui rahvale presidendi valimise õigus antakse.Ka seekord on see kandidaatide rohkus ja valimistrall kuna virisemist oli palju et rahvas ise otse valida ei saa,see poliittehniline trikk aga kipub ebaõnnestuma ja naeruväärseks muutuma.Muidu oleks vaikselt tagatubade kokkuleppel mõni funktsionäär väärikalt ja suurema kärata pukki pandud.
Eesti läheb ilmselt ajalukku suurimate e-valimispettustega,demokraatia mängimisega ja riigina kus rahva nõudmisest hoolimata rahvale ei võimaldatud presidenti ise valida vaid ennem see ametikoht lihtsalt likvideeriti.
joosep31. august 2016, 14:18
Lihtsameelne ja õpivõimetu ajakirjanik pole koolis või elus endale selgeks teinud seda,et valida saab inimest,kes seda ise soovib ja kandideerib.Võiks veidi juhtimisteooriat tudeerida selle asemel ,et oletada ja luulutada.
Arvamus31. august 2016, 14:06
See valitsus läheb laiali. Tuleb must hobune ka.
ekrelane1. september 2016, 10:47
tuleb must, näitame ust.
vaata Kati31. august 2016, 13:57
See, et Ergma vahib oma tähti, no las vaatab. Tahtsin hoopis tänasest päevast oma mõtteid avaldada. Mitte üksraas ei taha, et "vunts" oma rebase naeratusega ja "mälukaotusega" saab Presidendiks, meeldib hoopis Helme oma tasakaaluka olemisega ja kindla suhtumisega ebaseaduslikku immigratsiooni.
Puum.nn31. august 2016, 13:29
Kuule Lust, mine tegele oma puum.nnidega, poliitikast ei tea sa s.ttagi !
sa31. august 2016, 13:57
Ta ju püüabki sinusugusele puum....le valimistega soga selgitada..
Ei, Kati!31. august 2016, 13:15
Rahva käest ei kavatseta ka tulevikus küsida. Mida aeg edasi, seda nahaalsemaks oravapartei muutub. IRL oleks ju võinud Ergma üles seada. Võib olla sooviski. Aga tõenäoliselt Ergma keeldus kandideerimast. Põhiseaduse järgi ongi vaid Jõks erakondade ülene kandidaat. Kallas on Reformierakonna looja. Tema oma lapsest ei loobu. Seega reff. Kaljurand lubas mitte võidu puhul astuda Reformierakonda, seega südamest kah reff. Teised kandidaadid on praeguseni erakonna liikmed. Aga tead, Kats? Rahvas saab veel kaua selles oravarattas tiirelda. Sest ebaturvalised e-valimised kehtivad vaid Eestis. Ei viitsi seletada, aga arvuteid saab programmeerida, kuidas tahad. Oled kuulnud kasiino programmist: "Maja võidab alati"? Ja seejärel serveri kõvakettad hävitatakse. Vot kui turvaline e-valimine on. Sulle, Kats, aga palju jõudu! Ikka ootan ja loen sinu blogisid.
Arvestus31. august 2016, 14:00
Oravate riik ei saa enam paraku kesta, sest kõik on pankrotti reformitud ehk kärbitud!
Lustile aga plussid.
Iroonman.3. september 2016, 11:59
Ergma? Mida on IRL-il Ergmaga pistmist? Ergama astus IRL-ist välja, pühkis jalad matil IRL-i sõnnikust puhtaks, - no võtme vast ikke pistis mati alla sest "kes teab" Ilmselt solvus, et ta tahaplaanile jäeti, "mooramaanaine" oli oma töö teinud.
Kui palju31. august 2016, 13:07
neid paeteid veel välja tiritakse, kuni Valga depoo komsorgini välja?