Spordivaria

KÜSIDA VÕIB KÕIKE! Harutame üheskoos korvpalli- ja jalgpallikoondise etteasted üksipulgi lahti! (6)

LISA KOMMENTAAR

jalkafänn5. september 2016, 13:28
Kas Pehrsson on olnud Eestile hea peatreener? (sooviks pikemat analüüsi, ehk isegi omaette artiklit, sest statistikat vaadates ta on olnud hea, kuid mängupildi analüüsi koha pealt..)
Sven1231. september 2016, 11:47
Miks on juhtfiguurid jalgpalliliidus uhed ja samad juba aastakumneid? Miks ei tooda lootustandvaid noori mangijaid tihedalt koondisesse , et nad kasvoi opiks vanematelt olijatelt(ei arvesta mingeid teise liiga jorsse)? Ja voiks kasvoi korra teha nii , et tooks koik valisliigades mangivad eestlased koondisesse . Kasvoi selleks , et anda korralikku mangupraktikat algkooseisule. Selles suhtes , et ok osad mangijad vblla ei sobi meie manguplaani(peatreeneri omasse), aga see annab paindlikust meie kooseisule jallegi ja treeningus annab ekstra lahendusi(algkooseis saab harjutada , oma susteemist valjaspool asuva mangija vastu , voi mida iganesonju) jne?
Sven1. september 2016, 11:39
1)Miks ei vahetu jalgpalliliidus juhtnimed nii naq demokraatlikus riigis voiks? 2)Miks ei tooda andekaid noormangijaid tihedamalt koondisesse ? 3)Ja miks ei voiks olla kasvoi uks Eesti koondise kogunemine selline , et kutsutakse koik valismaal mangivad pallurid kokku ? Kasvoi selleks , et peatreeneri eelistatud algkoosseis saaks hea trenni.
Steve Kullus31. august 2016, 22:38
Miks ei otsita uut treenerit Eesti jalgpallikoondise allakäigu pidurdamiseks?
panda31. august 2016, 21:29
Mis tõi Eesti korvpalli koondisele võidu kas kaitse. Kas Veidekas jaksab iga mäng 30+ minutit mängida?
Väga tore.31. august 2016, 21:27
Kas on lootust et valiksarjaa keskel vallandatakse rott nimega Magnus pehrsson??? see jobu ei suuda meie jalgpallitiimi ju juhtida võitudeni!