Väljakule tungis ka üks fänn, kes asus Messi jalge ees põlvitamaFoto: MARCOS BRINDICCI
Spordivaria
2. september 2016, 22:32

NII SEE JUHTUS | Klavan saab Eestit valikmängus aidata, Ratasepp lõpetas hullumeelse 10xultratriatloni

Reedene spordipäev on Eesti spordisõbrale kui vaikus enne tormi, mil taas tulevad väljakutele erinevad pallurid. Ometi tasub silma peal hoida Ameerika lahtistel tennisemeistrivõistlustel ning Eesti võrkpallinaiskonna tegemistel. Loomulikult tuleb uudiseid ka välismaalt, sest paari päeva pärast algaval Rio paraolümpial on jätkuvalt venelastega probleeme. Ole meiega!
22:32
SPORDISÕBER

Tänaseks tõmbame spordipäevale siit joone alla. Homme ootab meid ees vägev korvpallilahing Portugalis. Head õhtut!

22:30
SPORDIVARIA
21:51
VÕRKPALL

Sellel nädalavahetusel Kohilas toimuval Blessix Karikaturniiril pidas Eesti naiste võrkpallikoondis täna oma esimese mängu ja alistas 3:0 (17, 19, 21) tulemusega valitseva Eesti meistri Kohila VK/E-Service`i.

Eesti naiskonna peatreener Marko Mett jäi nähtuga rahule. "Nägin, et liigume õiges suunas. Kõik mängijad jätsid väga hea mulje," ütles Mett mängijate tegevust kommenteerides. Eraldi tõi ta esile hea mängu blokis ja edukad servid: "Isegi veidi üllatas meie hea blokk, aga serv oli oma tuntud headuses." Kokkuvõtteks pani peatreener naiskonnale hindeks nelja.

21:48
KORVPALL

21:34
JALGPALL

Üleminekuperioodi saginas jäi midagi segaseks? Siin on sulle spikker, kus on välja toodud Premier League´i tähtsaimad üleminekud sel suvel. 

(John Sibley)
18:22
JALGPALL

Head uudised Liverpoolist. Raku on kolmapäeval rivis!

18:05
VORMEL 1

Teise vabatreeningu tulemused: 


17:51
JAGPALL


16:35
JALGPALL
16:15
KERGEJÕUSTIK
15:36
MAGNUS PEHRSSON (Jalgpall)
Magnus Pehrsson (Arno Saar)
15:09
GERT KAMS (Jalgpall)

"Aasta on 2016, mitte 2008. Läheme täitsa puhtalt lehelt – mäng algab ju seisult 0:0,"räägib Gert Kams, et kaheksa aasta tagune mäng (Eesti - Bosnia 0:7) pole meeskonnas selle treeningkogunemise jooksul jutuks tulnud ja teisipäevast mängu ei mõjuta.

13:53


13:47
JALGPALL
Bastian Schweinsteiger (STRINGER)
13:08
VORMEL 1

Hõissa, vormelisõbrad!


12:54
JALGPALL

Eesti Jalgpalli Liit ja Nike on uue valiktsükli alguse puhul tulnud välja uhiuue koondise särgiga, hoides sammu nii tehnoloogiliste kui ka disainiliste uuendustega.

Uut särki kannab koondis esmakordselt 6. septembril peetaval MM-valikmängul Bosnia ja Hertsegoviinaga. Uuele mängusärgile annavad modernse väljanägemise musta värvi hajutused varrukatel, tuues esile kodumaise sinise värvitooni. Peened mustad triibud jooksevad särgi külgedel varrukatest alumise ääreni, luues kontrasti. Särgi rinnal ilutseb jalgpalliliidu logo ning turjal koondise sümbol siil.

12:28
KORVPALL

12:21
DOPING
Olivier Niggli (ADRIAN DENNIS)
12:00
JALGPALL

🆙🆙🆙 #RMCity @Cristiano #HalaMadrid

A video posted by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

11:23
KERGEJÕUSTIK

Vägeva hooaja teinud Ksenija Balta saab lõpuks teenitud puhkusele minna, et peagi sisehooajal võimsaid tulemusi näidata! 

I have loved every minute of this season ❤️ #XenB #KallasManagement #LongJump #TeamNike #TallinnaKalev

A photo posted by Ksenija Balta (@ksenijabalta) on

Loe rohkem