Roman Minlibajev ja Rasmus Munskind.Foto: Facebook / Estonian Beach Soccer National Team
Rannajalgpall
3. september 2016, 12:38

Rannajalgpallurite püüd MMile algas kaotusega

Eesti rannajalgpallikoondis alustas Itaalias Jesolos toimuvat MM-valikturniiri 3:5 kaotusega tugevale Poolale.

Eesti jäi kiirelt 0:2 kaotusseisu, ent Roman Minlibajevi ja Ragnar Rumbi väravad tõid tabloole 2:2 viigi. Paraku ei püsinud see seal ülemäära kaua ning Poola võitis avakolmandiku 3:2.

Teisel kolmandikul lisas tänavu Euroliiga A-divisjonis 9. koha saanud Poola veel kaks tabamust ning viimased 12 minutit algasid poolakate 5:2 juhtimisel. Rasmus Munskindi 3:5 värav tõi veel eestlaste hinge lootust, ent enamaks täna Eesti meestel jaksu polnud.

Eesti koossseis tänases mängus: väravas Vaiko Tammeväli, väljakul Kristian Marmor, Ragnar Rump, Sten Teino, Roman Minlibajev, Priit Mäeorg, Rasmus Munskind, Sander Lepik, Marko Truusalu ja Ervin Stüf. Lisaks on koondisega turniiril kaasas Kevin Sooaluste ja Indrek Palm. Peatreener on Rando Rand.

Eesti jaoks jätkub valikturniir ülehomme, kui vastaseks on maailma üks paremaid koondiseid, Hispaania, kes alistas avavoorus 10:2 Taani.

Kokku osaleb turniiril 27 meeskonda, kellest viis saavad õiguse mängida järgmisel aastal Bahamal toimuval finaalturniiril. Koondised on valikturniiril jaotatud seitsmesse alagruppi. Igast alagrupist pääseb järgmisse ringi kaks paremat ning seitsme grupi peale kaks paremat kolmanda koha omanikku.