Jalgpall

Indrek Schwede | Kas Flora sõnum jõuab kohale? (5)

LISA KOMMENTAAR

njah11. september 2016, 10:54
Head inimesed ei tohiks oma kodumaad häbistada peksasaamistega Gibraltarilt jt jalgpallikääbustelt. Ning paari aastatagusest kihlveoskandaalide lainest olid ju valdav enamus patustanutest olnud Floraga seotud oma karjääri vältel. Pohlak püüdis küll tule Levadia peale suunata, kuid tuli välja, et nood kaks levadialast olid kokkuleppemängu hetkel veel Flora mängijad.
Hurda filosoofilisest lähenemisest räägiti juba tema Tammeka-perioodil. Kahjuks oli tulemuseks senise enam-vähem keskmiku langemine relegatsiooniheitlusse. Võimalik, et tema filosoofia sobiks hästi mõnes teises riigis.
messi10. september 2016, 10:59
Kasvatame häid inimesi.Miks ei kasvatata häid jalgpallureid.Miks uhiskond on pees ja paljud inimesed eemale lukatud.Osad isegi körgharidusega.Floras on ju uks mees nimetanud end maailmaparandajaks,tulemus on vastupidine,ma ei saa aru.Äkki on see ulemaaimne regress.
Vähem demagoogiat, jätame võrslused palliplatsile!10. september 2016, 10:35
Okse. Isegi ei viitsinud lugeda, Schwede jutt peale Delfis ilmunud Pohlaku kriitikat ei ole juhuslik ja ainult lammas viitsib seda p***a lugeda. Pole juhuslik, et see siin Ottilehes avalikustati. Head päeva!
eee10. september 2016, 11:36
Ajakirja "Jalka" lugusid avaldavad kõik kolm Eesti suuremat veebiportaali (ÕL, PM, Delfi) igal kuul. Puhka jalga ja musi püksi!
Ajastus is everything!10. september 2016, 11:58
Kõik teised musitavad ka, aga mitte paljast tagumikku :D