Jalgpall

7 VÕTIT | Kas Flora tiitlivõitlusest väljas? FC Flora – Nõmme Kalju 1:1 (6)

LISA KOMMENTAAR

Nömme CSZKA 10. september 2016, 23:38
Frantsev on Kalju ÄRA VENESTANUD! Punkt! Sul on mehed eestlased ja töö aga...see ei ole enam eesti klubi!!! Ka Kalju pingilt leiab kümme meest kes Kaljut enam esindaksid, aga Kuno Tehva v. kes Te seal ees otsas olete see on ju mingi Ivani Kalju??!!! Isegi Flora on juba enam eestimeelne! Isegi koht ei ole oluline aga kalju ei peaks olema Levadia veel vähem Infonet eks TVMK ja Zvezda
what11. september 2016, 08:32
Uskumatu, et mingid väikesed EKRE'lased käivad jalgpalli kommenteerimas. Kaljus on Venemaalt pärit peatreener ja Valikajev ainsa venemaalasest väljakumängijana. Mis kuradi iba sa siin suust välja ajad, et venemeelne ja vene-klubi? Helme on sul ajud juba nii paigast ära põrutanud v?
ccc10. september 2016, 18:37
Kuhu see Klein sinna väljakule mahuks? Ees on ju lõpmatuseni paremad mängijad.
oioi10. september 2016, 18:17
Laias laastus head võtmed sul sel korral, aga... Beglarišvili oli korralikult kotti võetud ikka terve mäng. Ei paistnud ta üldse välja ja selle eest puhas kiitus ka Reginaldile! Uskumatult kombelk suutis ERR sel korral isegi selle välja peilida ja hinnata vääriliselt
Nõus11. september 2016, 10:41
Sama moodi oli kotti võetud Kams. Pürg on viimastes mängudes olnud väga tubli. Subbotin väga nõrk - massilised pallikaotused.
zz top11. september 2016, 14:59
Kams küll kotti polnud võetud. Paremalt äärelt jagas ohtrasti tsenderdusi ja tõestas ilmekalt, miks Sidorenkov pole koondisekõlbulik mängija - standardites meisterlik, aga kiirust pole.