Õhtulehe intervjuu Põlva Serviti peatreeneri Kalmer Mustinguga.Video: Aldo Luud
Käsipall
10. september 2016, 20:44

ÕHTULEHE VIDEO | Kalmer Musting: kaotuse põhjuseid oli laias laastus kaks

Põlva Serviti käsipallimeeskonna peatreener Kalmer Musting tõdes pärast tugevuselt teise eurosarja EHF Cup esimeses eelringis Rumeenia klubi Timisoara käest saadud kaotust, et edasi pääses tugevam meeskond.

"Mõlemad mängud läksid sarnase süžeega - vastane hakkas ühel hetkel domineerima. Tõsi, täna kodus suutsime esimesed 10-15 minutit ise domineerida. Aga mis otsustavaks sai? Kaks olulist momenti.

Esiteks meie tehniline praak septembri alguses ei kannata kriitikat - avamängus 17 praaki, täna 15, millest kolmandik täiesti lubamatud, mis karistati kiirelt ära. Teine oluline moment on realiseerimine - avamängus jäime üks-üks olukordadega hätta ja täna sama seis. Et vastasega võrdsemalt mängida, pidanuksime paremini realiseerima.

Selgelt parem võistkond võitis. Kaks mängu ja pluss kaheksa, siin pole midagi öelda. Kahjuks tänavu niimoodi. Mullu oli loos armulisem ja pääsesime teise ringi, aga nüüd tuleb järgmistele tegemistele keskenduda. Eesti meistriliiga algab meie jaoks järgmisel nädalal ning oktoobris stardib ka Balti liiga. Proovime oma mängu ja koostöö paremaks saada," rääkis Musting.