Romelu Lukaku tüüris Evertoni võimsalt võiduleFoto: Lee Smith
Jalgpall
12. september 2016, 23:55

GALERII | Evertoni vägev tulemine: viimati märtsis võrku sahistanud Lukaku tegi 11 minutiga kübaratriki!

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas peeti täna hilisõhtul üks kohtumine, kui Everton alistas 3:0 Sunderlandi. Uhke väravakontserdi esitas Romelu Lukaku, kes lõi 11 minuti jooksul kaabutriki. 

Kui esimesel poolajal sättis Lukaku sihikut paika ning leppis üksnes heade võimaluste luhtumise kirumisega, siis teisel poolajal rullus 42 000 pealtvaataja ees lahti tõeline väravakontsert.

Viimati Evertoni särgis märtsis skoorinud Lukaku avas kohtumise väravaarve 60. minutil, kui realiseeris kauni pealöögiga Idrissa Gueye tsenderduse. 68. minutil jäeti Lukaku karistusalas täiesti vabaks ning sama kordus 71. minutil. 

Seejuures oli Sunderlandi puurivahil Jordan Pickfordil kuni Lukaku väljavahetamiseni tükk tegemist, et Belgia pallur veelgi väravaid ei lööks. 

Viimati sai 23aastane Lukaku kübaratriki kirja 19. mail 2013, kui ta West Bromi särgis kõmmutas kolm kolli Manchester Unitedi vastu. Toona lõppes kohtumine 5:5.

Everton on nelja mänguvooru järel 10 punktiga kolmandal kohal, David Moyesi juhendatav Sunderland on ühe teenitud viigipunktiga 19. kohal ehk eelviimane.