Korvpall

Karm reaalsus: kui Eesti korvpallurid saaksid alagrupis teise koha, ei annaks see ilmselt EM-piletit (14)

LISA KOMMENTAAR

juku 15. september 2016, 11:42
Eeldades, et viimase meeskonnaga mängud lähevad maha vaid alagrupi teiste meeskondade omavahelises võrdluses ja Valgevene võidab Portugali siis : kui Eesti tahab saada teise koha, mis 99% eeldusega edasi ei vii, siis peab võitma Poolat 9-ga. Kui Eesti tahab alagruppi võita ja seega ka edasi pääseda siis peab Poolat võitma 14-ga. Kui aga Valgevene peaks Portugali vastu kaotama, siis lähevad Eesti ja Poola vahel arvesse omavahelised mängud ja siis peab eesti Poolat võitma 15-ga.
+9....+14...+15. neist esimene edasi ei viiks päris kindlasti
jah15. september 2016, 10:47
kui tahame edasi saada, siis muud võimalust ju polegi kui Poolat tuleb võita ja seda vähemalt 14 punktiga. Nii lihtne see ongi, pall on ümmargune ja kõigil kolmel meeskonnal peaks mott olema laes. Eks laupäeval paistab, kellel närvid rohkem korras on. Mängud üliolulised, aga samas ei tasuks unustada, et meie nõrk koht on korvialune tsoon ja Poola on seal just tugev. Eile ei lastud neil seal mõllata ja ebaõnne oli Poolal ka ülearu palju. Nii et Poola alistamine on väga raske ülessanne ja nõuab meie poolt ülimat õnnestumist ja meeletut tahtmist ja pühendumist(usun et see on meie koondisel olemas). Lisaks kõigele veel sportlikku õnne ka.
mro15. september 2016, 09:04
Tundub,et Valgevenel on siiski endiselt kõige kehvem seis,nemad alagruppi ei võida ja teiseks jäädes ka suure tõenäosusega ka edasi ei pääse,sest neil jääbki nüüd korvide vahe omavahelisi mänge pidades miinus kaks,vähemalt minu matemaatilised rehkendused näitasid seda.
Huviline fänn15. september 2016, 09:43
Kulla sõber, meie miinus on kordades suurem, täna -11. Ja kui Valgevene Portugalis võida, mis praegyste mängude põhjal enam kui reaalne - pall on muidugi ümmargune -, siis oleme mängus vaid võidu korral Poola õle ning seegi peab olema kas võrdne 9-ga või suurem. Sellest kirjutasin juba eile.
et..15. september 2016, 07:55
oleme suurhallis korralikud tulemid teinud ja viimane mäng on tartus, päris hea lahend!
Väga tubli mäng15. september 2016, 07:55
Seni on mängitud väga hästi ja need lõigud,mida olen näinud,on olnud nauditavad.saavad edasi või ei saa-tublid on ikka.
Tauber15. september 2016, 10:28
Jah ,on mängitud üle ootuste väga hästi ja seepärast olekski kahju kui poisid edasi ei saa.Kogu selle ilusa töö krooniks võiks nendele meestele olla küll pääs EMile.Raske ülesanne aga teostatav.
Tegelikult15. september 2016, 01:30
Mängust portugaliga ei sõltu valgevenel midagi, sest tulemused alagrupi viimase meeskonnaga tühistatakse - seda nii võitude kui ka punktivahede poolest. Eesti PEAB võitma teise koha saamiseks 9 punktiga Poolat see annaks teise koha mis ei viiks kuhugi. 14 punktise võidu korral oleks surnud ringis eestil 1 punktiline korvidevaheline paremus Poola ees ja Eesti pääseks alagrupi võitjana edasi.
Või siiski15. september 2016, 02:03
Tühistatakse mängud viimase meeskonnaga vaid alagrupis teise koha saanud tiimide vahel?!? et selgitada välja parimad teise koha tiimid.
Ville Arike15. september 2016, 14:10
Puust ja punaseks: nii kaua, kuni selgitatakse järjestust alagrupiSISESELT, lähevad arvesse kõik mängud, sh Portugaliga. Mängu 4. koha meeskondade vastu ei arvestata alles siis, kui hakatakse võrdlema erinevates alagruppides teise koha saanud meeskondade tulemusi - põhjusel, et üks alagrupp on kolmeliikmeline.
Huviline fänn15. september 2016, 00:25
Seee analüüs ja ka kommentaar ei baseeru ju millelgi. On vähetõenäoline, et Valgevene kaotab Portugalis. On nad ju mänginud tõusuteel ning Portugalist tuleb selles reas tõenäoliselt võit. Kui Eesti kaotab Poolale, ei ole ju midagi arvutada. Siis ei tule ei esimest ega teist kohta. vaid võit annab võimaluse saada teine koht. Ja see on ka vajalik üldse konkurentsiks. meil on vaja aga võita vähemalt 9 punktiga. Siis oleks seis -2, sama on see ka Valgevene,, aga meil on omavahelises võrdluses seis plussis, + 3. Sioios võidab poola ja meie oleme teised. Täna on Poolal seis + 13 (Valgevenega -3 ja Eestiga +14). Valgevenel seis -2 (meiega -3 ja Poolaga +1) ning Eestil -11 (Poolaga -14, Valgevenega +3).
asd15. september 2016, 00:12
Eesti meedia natuke mööda ei pane oma asjadega? Valgevene mängust Portugaliga ei sõltu enam midagi. Kui tekib surnud ring Eesti, Poola ja Valgevene vahel, siis vaadatakse ainult omavahelisi mänge ning Valgevenel on kõik omavahelised mängud juba peetud. Kui Eesti võidab Poolat, siis on kõigil omavahel 2 võitu ja 2 kaotust. Võidud või Valgevene oletatav kaotus Portugali vastu ei ome mingit tähtsust enam sel puhul.
Ville Arike15. september 2016, 00:29
Kui Eesti võidab Poolat, kuid Valgevene kaotab, ei teki enam mingit surnud ringi, sest siis on meil ja Poolal 4 ning Valgevenel 3 võitu. Nii et nende mängust Portugaliga ikka sõltub küll midagi.
asd15. september 2016, 10:03
3 või 4 võitu saab tekkida juhul, kui võidud Portugali vastu sisse arvestada, aga võidud Portugali vastu võetakse maha.