Videointervjuu Tiit SokugaVideo: Aldo Luud
Sport TV
17. september 2016, 22:40

ÕHTULEHE VIDEO | Tiit Sokk: poisid olid tublid, andsid endast maksimumi, aga Poola põletas meid igas elemendis (3)

Eesti korvpallikoondis lõpetas laupäeval 2017. aasta EM-valikturniiri suure 63:94 kaotusega Poolale ning finaalturniirile ei pääsenud. Pärast mängu tõdes peatreener Tiit Sokk, et Eesti mängijad andsid hoolimata hävitavast kaotusest endast kõik. 

"Poisid olid tublid, nad andsid endast maksimumi, aga iga kord ei tule asjad nii välja nagu tahaksid," olid Soku esimesed muljed. "Ja kuidas öeldakse, kogemustepagas oli meil sellisteks mängudeks väike ja nad põletasid meid igas elemendis.

Kindlasti oli täna Poola esitus kõvasti parem esimesest mängust. Nad tegid kõik perfektselt ära ja meil oli keeruline, ütleme nii," lisas Sokk. 

Selle suve märksõnaks oli Riia finaalturniiris põhirolli kandnud seitsme mängija puudumine. Peatreeneri arvates sellel suvel koondist esindanud eestlased maksimumi välja ei mänginud, kuid kindlasti oli kogu tsükkel positiivne. 

"Nad tegid supertöö, püüdsid ja tahtsid, väga palju ületasid ennast. Maksimum oleks olnud finaalturniirile pääsemine, kuid selest hoolimata on foon positiivne," sõnas Sokk. 

Mida rääkis Sokk Poola võistkonnast ning sellel suvel meeskonnas valitsenud meeleolust, vaata juba Õhtulehe videost!