Liigume

LAIAHAARDELISE UURINGU TULEMUSED ON HÄMMASTAVAD: 200 000 inimest ja 20 aastat kestnud uuring tõi murrangulised uudised lihatoidulistele (19)

LISA KOMMENTAAR

Hahahah19. september 2016, 00:37
Lihatoidulised proovivad fakte väänata, et ei ole ja AGA TAIMETOITLASTEL ON JÄLLE SEE PROBLEEM. Mida kasulikku te saate loomsest toidust? Ah? Piimale lisatakse vitamiine, lehmadele ja loomadele SÜSTITAKSE B12 vitamiini sisse(jah kullakesed, see sama vitamiin mida taimetoidulised mõnikord juurde võtma peavad), olete te tõepoolest nii naiivsed, et arvate et loomaliha sisaldab naturaalselt kõike seda kasulikku? Ei loomi süstitakse ja loomaliha töödeldakse ikka päris kõvasti, niiet ärge tulge praalima kuidas taimetoitlased peavad tarvitama lisandeid, te tarvitate samuti neid, lehm pole teil naturaalne b12 allikas. Kes ei usu, google aitab.
27. september 2016, 11:50
google on parim arst ja teadmiste allikas,irw
kuradi komejant ikka küll !18. september 2016, 21:04
mis kuradi uudis se on nüüd `? ,et keegi kuskil uuris midagi v ? ärge liha sööge hakake nüüd hoolega kaalikaärikaid nuumama v ? loll jutt seda jama mis meedias seletatakse ei saa küll tõepähe võtta kõik uudised kuskile poole kallutatud kellegi kasuks. Kindel see ,et enne sureb palja juurika peal inimene kui see kes toitub tervislikult ! asi pole toiduaines vaid selles kuidas neid toiduaineid töödeldud on ! tuleb ikka vaadata ka mida tarbida ja uurida kuidas toode valmistatud on ja mida toode reaalselt sisaldab.
To 21:0419. september 2016, 00:42
Jap täiesti möga eks, maailma top ülikooli harvardi teadlased tegid uuringu 200 000 inimese kohta 20 aasta jooksul. Kui uueimuse tulemus ei ole sulle sobilik, siis äkko muudaksid oma toitumisharjumisi, selleasemel, et statistikat eitada. Nii raske uskuda? Kullakene, sa võid uurida kuidas liha valmistatakse. Sa arvad, et loomadele ei anta antibiootikume sisse, arvad, et ei süstuta b12 neile sisse ja igasuguseid kemikaale? Söö oma liha edasi, seepärast nii loll oledki. Lihatööstuse promomine on ka kellegi kasuks, keegi ei reklaami telekas juurvilju, kuna kes sellest ikka kasu saab? Aga vaata vahel palju kotleti, singi ja viineri ja piimatoodete reklaame sa televiisoris pidevalt näed, ja mõtle vahepeal miks neid nii palju reklaamitakse juurviljade, puuviljade asemel? Oled naiivne kahjuks, tòsi kallutatakss arvamusi, aga pigem just lihatoodete kasuks kuna see on äri. Raha liigub.
27. september 2016, 11:49
Lihasööjad on lollid aga taimetoitlased on kurjad ja õelad (miks muidu nad tundmatuid inimesi lollideks nimetavad)
trifiid18. september 2016, 19:56
Lollus. Ameeriklased õgivad steroididel kasvatatud broilereid ja sellepärast diabeet, naiste vuntsid ning ettevõtlusminister Oviiri mõõtmetes alaealised.
Eestisse toodi ka Laari ajal kanajalgu mida ikka andis kahe käega tõsta ning ainuüksi see pani genofondile korraliku paugu.
Sööge naturaalset liha ja olete targad ning tugevad.
Irw19. september 2016, 00:44
Euroopas tehtud sarnased uuringud on andnud umbes täpselt samasuguseid tulemusi. Ma söön liha, kuid ma ei hakka statistika vastu vaidlema ja õigustama siin. Lepi uueingu tulemustega, kas magad öösel paremini siis kui proovid ennast veenda, et tegelikult see uuring on kallutatud jms. Kõik veel? Nojah
H2O318. september 2016, 17:33
need haigused mis inimesi kimbutavad on kõik otseselt seotud KEEMIAGA mida näost sisse ajame. nii kaua kui oli puhast tahke toit siis puudusid sellised nähtused nii laiahaardeliselt. Seega, jõudu keemikutele inimkonna seriliseerimisele ja keemiliste toitudega tapmisel.
põhjamaine geen18. september 2016, 15:36
Siiski kahtlen uuringu tulemustes - kui ikka suguvõsas pole ühtegi taimetoitlast ja ka mitte ühtegi teist tüüpi diabeedi põdejat. Kõik sellised uuringud on vaatlusuuringud, mitte teadus, kus kasutusel topeltpimekatsed.
18. september 2016, 18:13
Teie peres on siis head geenid. Toredat lihasöömist.
Tasub ka meenutada, et Eesti toidulaual on tavaliselt liha kaks korda päevas ja veerand taldrikust. Britid aga näiteks suudavad liha süüa juba kolm korda päevas, ameeriklased küll ka nagu meiegi, kaks korda, aga taldrikust miinimum pool peab olema suur käntsakas well done steiki.
Köögivilju nähakse heal juhul televiisorist.
Kuna meiegi selles suunas liigume siis see seletab ka diabeedi ja muude tervisehädade kasvu. Kuigi jah, praegu on Eestis asjad paremad sellega.
18. september 2016, 19:07
Asi pole geenises, aga küll on veregruppis. Kõige vanem on I veregrupp ja see tähendab, et esivanemad oli lihasööjad. Korilased tuli palju hiljem.
18. september 2016, 15:22
aga selle asemel võib saada ateroskleroosi, osteoporoosi ja aneemiat
holesteriin18. september 2016, 19:10
ah jaa, sapikivid samuti on taimetoitlaste probleem,
bla22. september 2016, 21:27
heh, sapikivid on ikka lihatoidulistel rohkem
27. september 2016, 11:39
eksid, sapikivid on taimetoitlaste häda
To 15:2219. september 2016, 00:50
Esiteks piim võtab liidest kaltsiumi ära kuna inimesed ei suuda seda muidu seedida, see on kinnitatud fakt, uuri, mina sulle rohkem seletama ei hakka, uuri ise kui soovid. Teiseks, enamus aneemiaga inimesi on...lihasööjad? Kuidas siis nii? Miks nii paljudel liha sööjatel siis aneemia on? Miks ainult taimetoitlastel pole? Taimsetest toitudest saab ka rauda kusjuuress, peet ja maasikas näiteks(neid on veel, kuid jällegi ma ei hakka nii rumalale inimesele seletama selle kohta rohkem, kes arvab, et taimetoitlaste aneemia on liha mitte tarbimise pärast. Kes hakkab väitma, et olen vegan, ei, ei ole. Eile sõin liha ja täna jõin piima. Aga ma ei eita tõestatud fakte. Sööge liha kui tahate, mins ei huvita, kuid kui te hakkate mingit ebaloogilist jama välja ajama siis ma ei saa mitte kommenteerimata jätta.
Andres19. september 2016, 07:49
Tore artikkel... ainult kõigepealt õpi kirjutama ja selgelt mõtlema, siis alles avalda see teistele lugeda. Ajukääbik!
Andresile27. september 2016, 11:41
Mis ajast kirjutamine on sünnist saati kaasa antud oskus!?
00:50, 19. sept 2016 27. september 2016, 11:44
Ma ei pea midagi uurida, need on gastroenteroloogide poolt kinnitatud faktid. Jube, kui tullakse siia nina alla hõõruma internetist kokku kraabitud pseudoteadmisi