Spordiblogi

Ville Arike | Koondis: koht, kuhu ei saa tulla vastu tahtmist (5)

LISA KOMMENTAAR

Lasse20. september 2016, 06:49
Kõvad targutajad siin hävitavaid hinnanguid andma, kui endal puudub reaalne võimalus seda piiritut patriotismi sarnastes situatsioonides tõestada!
ainuke19. september 2016, 20:52
luuser siin seltskonnas on Vene - klubi eest mängis,koondise eest ei tahtnud mängida.Teised mehed olid ju kõik vigastatud.A ajab ikka väga lolli juttu nende 3 kohta.Mis tähendab,et nemad mängisid koondisega samal ajal oma klubi eest.Kus see Talts mängis?Tee ikka enne omale asjad selgeks.
ab19. september 2016, 20:08
Talts käis suve algul lõikusel, selleks, et koondisele appi tulla pidanuks ta kohe hakkama trenni tegema ja taastumis aeg oleks liialt lühikeseks jäänud jah mängis klubi eest aga need on ikkagi treeningmängud mitte mingi hull andmine. Vanem mees ka juba. Venet ei lasnud klubi ja Kanguri kohta ei oska öelda.
koms19. september 2016, 12:22
Kindlasti oleks meie ;staaridest ; mängumehed kohal finaalturniiril, kui koondis oleks edasi pääsenud. Nii Kangur, Talts, Arbert, Vene on lihtsalt ülbed ja endast heal arvamusel olevad, kuid ikkagi kahjuks keskpärased korvpallurid, kes lisaks ei austa oma kodumaad.
a19. september 2016, 13:31
Arbeti kohta sa seda küll öelda ei saa, tema oli Portugali mänguga samal ajal lõikuslaual. Küll aga jääb arusaamatuks Taltsi, Kanguri ja Vene eemalejäämine, sest nemad mängisid koondisega samal ajal oma klubi eest.