Liigume

Sinu kaalu ja elustiili horoskoop: Vaata, milline trenn ja kaalulangetuse viis sobib just sinu tähemärgile (6)

LISA KOMMENTAAR

kaalud28. september 2016, 20:07
No mina küll pole nõus kellegagi koos kaalu langetama ega soovi jagada teistega oma emotsioone ega saavutusi sel alal, kuna see pole üldse teiste asi. Paljas mõtegi sellest, et keegi teine teab, mitu grammi või sentimeetrit ma olen vähemaks saanud või mismoodi mul see läks ja kuidas end tunnen, välistab igasuguse koostöö kellegi teisega.Trenn ei tule ka arvesse, kuna spordisaalid, reipad käsklusi hõikuvad treenerid, samuti spordivahendid jms tekitavad minus sügavat vastumeelsust, et mitte öelda vastikust, samuti ka spordiriietus, eriti tänapäevane moodne, iga ala jaoks spetsiaalselt mõeldud riidekraam. Kui saan vanade kottis dressipükstega oma aias töötada või muud füüsilist tööd teha, siis on kohe teine lugu. Nii et tehke parem uus horoskoop, see ei lähe kohe mitte.
Robinson28. september 2016, 17:49
Ratas ja jooga,best of the best kõigile tähemärkidele,kui siis ka kaal ei lange peaks vanajumala poolde pöörduma ,sest midagi on väga valesti.
kaljukits28. september 2016, 11:09
Milline trenn siis mul on sobilik?
Ka kaljukitses.28. september 2016, 15:03
Mina naudin rattasõitu ja joogat.
Kaalust alla sain koguste vähendamisega.
Kaljukits28. september 2016, 10:30
Ei tea mul pigem närviimpulsi ja naha probleemid. Hambad on mul täiesti korras, juust on mu lemmik, kohupiima desserti ei ütle ka ära, kaaluga ei saa kurta olen 180cm ja kaalun kuskil 83-86kg! Närviimpulsi probleemidena pean tarbima foolhapet, muidu tekivad liigeste vahel ja lihastele aeg ajal valud. See tähendab seda et pean tarbima puuvilju ja marju ning kala sööma!
?28. september 2016, 11:11
Närviimpulss on närvirakkudes toimuva lühiajalise ja väga nõrga elektrilise muutuse edasikandumine mööda närvikiude ning ühest närvirakust (seejuures vahel ka ühest kehaosast) teise. Närviimpulsideks vajalik energia tuleb põhiliselt närvirakkude mitokondrites muundatud ja kogutud energiast (vt. ka ATP ehk Adenosiintrifosfaat).
Kahe närviraku vahel, nende vahelises sõlmpunktis, sünapsis on pisut ruumi (sünaptiline pilu). Kui ülekandeainet on kogunenud vabasse ruumi piisavalt, erutab see järgmist närvirakku ja vallandab elektrilise impulsi.