Korvpall
30. september 2016, 14:29

ÕHTULEHE VIDEO | Andres Sõber: ma lähen juba sellepärast iga päev rõõmsalt trenni, et seal on selline mees nagu Sten Saaremäel!

Rakvere Tarvase peatreener Andres Sõber tunnistas enne koduse korvpallihooaja algust, et tänavu on meeskond teatud põhjustel veidi teisiti komplekteeritud, kuid sellegi poolest on oodata vihast andmist. 

"Ma loodan ja mul ei jäägi muud pääsu praegu. Ma olen ennast niimoodi häälestanud ja Eesti poisid on meil juba näidanud häid mänge," oli Sõbra vastus küsimusele, kas vähese võõrjõuga tänavu hakkama saadakse. 

Siiski lisab ta, et kevade poole, kui peaks vajadus tekkima, siis vaadatakse ehk veel ka piiritaha. 

Noormängijatest pakub Rakvere peatreenerile erilist rõõmu 17-aastane Sten Saaremäel. "Olen selle asja sees olnud juba 35 aastat ja minu käe alt on läbi käinud praktiliselt kogu Eesti korvpallikoondis. Ma jään ettevaatlikuks aga ma arvan, et  tegemist väga kõva vennaga!"

Rõõmustav uudis nii Rakvere Tarvasele, kui korvpallisõpradele on kahtlemata Timo Eichfussi paranemine. "Eile mängis 5-5 vastu trennis. Ma arvan, et paari-kolme nädala pärast on korras," teatas Sõber.

Vaata videost, mida rääkis Tarvase loots täna õhtusest karikamängust ja meeskonna eesmärkidest!