Blogid

Kallid Lukas ja Tarand! Tuletan meelde, kes on ERMi omanik? Eesti rahvas, mitte kultuuriminister! (95)

LISA KOMMENTAAR

Homme uued uudised4. oktoober 2016, 02:45
Kesse sooja koha peal ikka viitsib liialt seletada, papp tuleb selletagi
Aga kui..6. oktoober 2016, 17:09
Aga kui selle ema pildi asemel oleks olnud Ilves, Tarand, Luukas.. rase Ievakene- vat siis oleks kisa.
Siis saadaks aru, et midagi üldse ei lööda jalaga-ka koera mitte.
n.763. oktoober 2016, 23:15
Sinna võiks rahvavihaliste kujud ülesspanna ja automaatne arvestuse-näit ka.Siis paistab keda rohkem jalaga "armastatakse",külastajad oleks rohkem.(hea reglaam)
msi3. oktoober 2016, 21:30
kuuuurijas püüab lust näidata ennast kõva juura asjatundjana. tegelikult ei jaga ta isegi kõige elementaarsemaid üldteada asju. mitte ammu demonstreeris ta seda siinsamas, kui protsessis tartu pangakontoris.
siiamaani pole ta aru saanud, et kui ta tv3 saates kedagi otseselt laimab, siis vastutab selle eest isiklikult. tema arvab, et on tv3-ga sõlminud nii peene lepingu, et tema süüliste tegude eest vastutab telekanal. no analoogiliselt võib siis ka kadastik öelda, et tema ei vastuta oma isikliku varaga millegi eest, las vastutab raamatu välja andnud kirjastaja.
msi3. oktoober 2016, 21:00
ajalooline kuuuurija, kus vilksatavad kõik lusti mitteametlikud leivaisad- savisaar, luik ja seli. tähismaadele maksis savisaar blogimise eest vägagi prisket igakuist tasu, loomulikult sulas ja mitteametlikult. lusti ponnistused on loomulikult tingitud ainult austusest ja armastusest iidoli vastu. ega siis savisaar pole mingi rein kilk, kes kukrut pidi kergendama.
lisaks advokaadile jõuab lust kadastiku loos intervjueerida ka tsiviilõiguse professorit, et valgustada peent terminit "avalik huvi".
no tuletame siis lustle meelde, et seadus ei kaitse ainult miljonäride õigusi. varalise vastutuse toob kaasa ka mittemiljonäride õiguste rikkumine.
lust väärib kahjude hüvitamise nõuet järgmiste tegude eest.
1. võõrasse arvutisse häkkimine ja andmekaitse seaduse rikkumine, mille eest on võimalik kohaldada isegi kriminaalkaristust.
2. psyhhoterrori solisti fredy otsene laimamine tv3 uudistes. lust süüdistas fredyt alusetult varguses, kunstiesemetesse urineerimises jms. kuigi laim pole enam kriminaalkuritegu, siis kuriteo kohta alusetu avalduse tegemine võib seda olla. fredy võib nõuda sisse mitte ainult tasu maine kahjustamise eest vaid ka saamata jäänud tulu, kui tõendab ära, millised potentsiaalsed kontserdid tal selle laimu pärast ära jäid.
3. kohe lõppeb ilvese presidentuur. nii THI kui ka evelin võivad lusti kohtusse kaevata lusti raamatus leiduvate valeandmete ja maine kahjustamise pärast.
mina3. oktoober 2016, 15:48
see Lust kohe otsib endale seiklusi
to mrk3. oktoober 2016, 13:52
Asi pole ateismis vaid vandalismis- miks peab midagi üleüldse JALAGA taguma?! Eriti nii kultuurses kohas, kui peaks olema ERM?!
niipea kui viitad suurärimeestele3. oktoober 2016, 13:48
jääb kommentaar ilmumata.
kalle muuli valimisüritusel käis lust provokaatorina küsimusi esitamas. kas isiklikust vaenust?
järgnevad päevad näitavad, kelle huvides ta käis Kadastiku raamatu esitlusel.
ravimiäri teemadel on tema nimel omal ajal artikkel ilmunud. allar jõks blokkis siis fb-s lusti ja lust tuli blogisse ahastama.
Kaua võib?5. oktoober 2016, 07:25
See on ju kõigile teada, kelle huvides need lood ilmuvad. Huvitav, kaua see TV 3 laseb ühel ajakirjanikul intrigeerivaid ja laimu täis lugusid toota?
mrk3. oktoober 2016, 13:21
Kummaline et siinkohal tuleb Lustile meelde tuletada lihtsat tõsiasja, et see eesti rahvas koosneb põhiliselt ateistidest. Mina kiidan oma maksumaksja panuse antud installatsiooni heaks!
marks3. oktoober 2016, 12:41
Peale kommunistide pole pühadust keegi teotanud. Seega pole siin Eesti rahvaga midagi pistmist. Olenematta mis usku on kodanik , ei ole kellelgi sünnis tema veendumusi solvata. Oli see nii enne mind ja jäägugi nii , kui see nn ERM on mõeldud rahvustevahelise viha külvamiseks , ei soovita ma kõll seda külastada ja seda enam turiste sinna vedada. Jäägu see siis kommunistide kogunemiskohaks.
pärnakas3. oktoober 2016, 12:01
Tänud ajakirjanikule julge ja õige artikli eest.
Ääretult kurb ja häbi, et tuleb õpetada neid, kes peaksid meid harima. Isegi Nõukogude ajal, mil uskumist Jumalasse peeti rumalaks, ei mindud kunagi pühaduse teotamiseni.
kelle lõa otsas3. oktoober 2016, 11:47
lust sel korral oli, kui käis kadastiku raamatu esitlusel?
riigikogu valimiste eel käis ta provokaatorina kalle muuli valimisüritusel. loomulikult mitte omal initsiatiivil. võimalik, et neinar seli ülesandel.
kadastikul on kana kitkuda ravimiäris tegutseva suurärimehega. lusti nime all ilmus omal ajal allar jõksi ründav artikkel ravimiäri teemal. loomulikult ületas kirjatüki teema mäekõrguselt lusti võimete piire, aga etturina kõlbas ta truppi siiski.
muidugi võib asi olla hoopis lihtsam -näiteks soov üles soojendada sõprus kadastiku väimehega.
tädi Alma3. oktoober 2016, 11:22
kas keegi veel on ka märganud , et KÕIK riigiettevõtted on majanduslikult kõige halvemini majandatud ja annavad neid juhtivatele persoonidele suured palgad( väga suured!) ja ülbuse...!
Selline jalaga tagumine, rääkimata Neitsi Maarja kujust, on IGATI LUBAMATU-MIS ON SELLE EESMÄRK?! Vabadus lõhkuda ,isegi muuseumis...
Milleks üldse selline mammutmuuseum, kui praegune elu kustub iga päev maal, siis on aeg kolidagi sinna suurde majja kogu Eestiga, mis oli alles mõned aastad tagasi täitsa normaalne elupaik ...?!
rashomon3. oktoober 2016, 10:39
Minule paganana meeldiks küll seda eksponaati tagud! Usun Jumalat ja puuslike ei kummarda! Minu jumal on JUMAL ja mitte miski juudipoiss!
Nii palju siis Maarjamaast ...3. oktoober 2016, 10:21
... ja selle muuseumist. Teeksin kõigile ettepaneku boikotteerida seda maitselagedat muuseumit, kuni seal veel ülbitsevad praegused tegelased Lukas ja Tarand.
Katrinil3. oktoober 2016, 07:31
selles õigus, et rahvas oma rahaga on peremees. Järelikult tuleb vastu tulla rahva tungivale nõudmisele ja tahtele, et neitsi Maarja asendatakse Toomas-Endrik Ilvesega! Siis pole raske ette kujutada, kuidas miljon eestlast ERMi külastab ja paljud veel mitu korda. Samuti poleks paha sinna asetada ka senised presidendid ja peaministrid, saaksime jalalöökide põhjal teada, kes neist on kõige popim.
see ju 3. oktoober 2016, 15:58
täitsa õige jutt siin,ka riigikogulaste kujud tuleks sinna panna lisaks
maril3. oktoober 2016, 06:47
Ega see atraktsioon hästi ei mõju küll. Ehk oleks abiks, et Maarja kuju asenduks mingi muu objektiga. Arhitektuuriobjektiga näiteks.
Tont Raadi järvest3. oktoober 2016, 12:22
Arhitektuuriobjektiks võiks olla klaasist ERM ise ja külastajal võiks olla võimalus sellele peale astuda, heliefektiks võiks olla Lukase karjumine.
Kuna3. oktoober 2016, 04:49
meie poliitikutele läheb väga korda kui välismaalt meid õpetatakse või kritiseeritakse,siis võiks Lust esitada selle küsimuse mõnele välismaa tuntud inimesele ,kasvõi paavstile endale.Siis on see lukas koos oma kujuga kohe sealt ermist kadunud.Eestlaste arvamus ei lähe juba ammu kellegile korda.
kalju2. oktoober 2016, 23:13
Kui kuulata selle nn. taiesega seonduvat lukasliku õpetuse valguses, pole üldse ime, et bussi paviljonide lõhkujad samasugust metamorfoosi ootavad. Ime küll, aga mõne aja möödudes saavadki need jälle terveks! Arukatel inimestel on mõnikord oidu oma vigu tunnistada, oinad taovad sama trummi edasi.
Asko2. oktoober 2016, 21:45
Sain üllatusega teada, et Katrin Lust on ülikoolis käinud. Sellest järeldub, et ta on keskkooli lõpetanud. Kas seal enam õigekirja ei õpetatagi?
Kuule2. oktoober 2016, 21:26
Katrin, eesti rahvas pole ju mitte keegi, ammu ei arvestata rahva arvamusega.
hujar s kuvaldoi2. oktoober 2016, 21:03
ERM ei ole koht kus demonstreerida jalaga purustamisi, lõualuid või vitriiniklaase. See võiks olla üks teine koht, võib-olla Tartu vangla juure näiteks. Nii et mõned meie kulturnikud tuletavad meelde vastavaid tegelasi kalli Iljitsi aegadest.
ants2. oktoober 2016, 20:44
Lukas ja co võiks ka Arvo Pärdi arvamust Neitsi Maarja löömise kohta küsida- ehk see vastus teda kainestab.
Tegelikult3. oktoober 2016, 04:41
peaks Lukas sealt teisele tööle minema.Miskipärast ma arvan,et see varsti ka juhtub.
Aga ehk ütled3. oktoober 2016, 10:56
esimese töökoha, kus Lukas on tööd teinud? Siis saab alles teisele tööle minna.
käige minu sõnade järgi2. oktoober 2016, 20:40
lust on küll viimane inimene, kes suhtekorraldajatele ja ajakirjanikele eetikat õpetab. näiliselt erapooletu blogipidaja varjus on savisaare tankist, kelle nime all kirjutavad lustist parema teadmiste pagasi ja väljendusoskusega savisaare ihukirjanikud. olenevalt teemast tõenäoliselt ivo parbus või jaan õmblus. urmi reinde sai kinga. võimalik, et savisaar rakendab nüüd ka teda lusti blogi aitama. lustil ja reindel on teisigi ühisjooni peale edgari armastuse - viha abielurikkujate vastu. mõlemad on kirglikult just ilvesele seda ette heitnud, muidugi ka evelinile seejuures. ja nüüd teeb kindlasti lust evelinile tv3-s kohtudes head nägu ja kiidab tema saateid taevani.
msi2. oktoober 2016, 20:19
Aune Past läheb ülehomme koos teiste suhtekorraldajatega ERM-i ja kohtub seal Kaarel Tarandiga.
muuseas on tal täna sünnipäev. kas Kats on sellest teadlik ja kas on armastatud õpetajat õnnitlenud? vist mitte...
võiks 2. oktoober 2016, 20:17
selle kujutise asemele panna lusti kuju. siis saaks seda kuju jalaga togida kõik need kellele ei meeldi lusti kahepalgelisus, valetamine, enda upitamine jms
Teeline2. oktoober 2016, 19:48
Kriisiolukord on ka see, kui Eesti veetakse täis rahva turjal parasiteerivaid "pagulasi", milles ka Lust ise aktiivselt osaleb.
Kulla Katrin2. oktoober 2016, 19:20
Püüa aru saada, et pressiesindajad ei koosta väljapanekuid. Äkki pöörduksid teadurite ja kuraatorite poole.
Mees metsast2. oktoober 2016, 18:54
Jutt jumala õige. Kahjuks on need poliitikud ja paljud (enamus) teised ju SÜÜDIMATUD ja arvavad ennast olevat Issand Jumal Taevas kelle käsul kõik toimib. Rahvas peab vist ikka hangud selga võtma ja neile süüdimatutele koha kätte näitama. Kaua võib?
Riho 2. oktoober 2016, 18:49
Muhamedi üle tohib nalja teha ,pidi olema vabadus .Samamoodi on see installatsioon - vabadus .
Eesti ei ole usklik riik ja nalja tohin teha kõigi üle see on vabadus
Sass2. oktoober 2016, 20:38
Kui seal oleks muhamedi kuju, siis saaks varsti uue muuseumi ehitada
n.763. oktoober 2016, 23:01
12+ Sass,sellenõuande eest.
kas3. oktoober 2016, 09:04
jalaga löömine ja lõhkumine on nali? minu jaoks pole oluline, kes või mis seal jalaga löömisel kildudeks puruneb, vastu hakkab juba ainuüksi see löömine.
Kas3. oktoober 2016, 09:58
sinu arvates on NALI, kui ükskõik keda või mida jalgadega pekstakse? Selline jalgadega tagumine on omane jõhkarditele.Selline komme on meie sisse toodud ida poolt ja seda harrastasid suure entusiasmiga KGB tegelased.Jalgadega peks on eriti jõhker ja küll ei peaks see näitama mingit vabadust vaid ennem inimese jõhkrust .
Johanna2. oktoober 2016, 18:47
Ehk mõni mäletab Je Suis Charlie sündmusi...
7.päeva adventist2. oktoober 2016, 18:41
Reformatsiooniga on ametlikult lõpp,sest ükski kirik ei tohi enam õpetada,et paavastlus on antikristus,enne oli see õpetus luterluses ja adventismis olemad,nüüd on see keelustatud.
Lutheri ülimalt tähtsat ja püha tööd püütakse esitada tühise asjana,aga reformatsioon päriselt "tappis" Saatana.
2. oktoober 2016, 18:24
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
to minas...2. oktoober 2016, 18:46
Kultuurne inimene austab ka teisi religioone. Maausulised seda pole, aga eks see oli varemgi teada.
Teeline2. oktoober 2016, 19:51
Austad religiooni, mis tule ja mõõgaga su esivanematele peale suruti?
Ära valeta2. oktoober 2016, 22:52
Tule ja mõõgaga pole siia usku toodud, Eestimaa oli juba enne ristiusustatud kui mõõgavennad siia tulid.
Näha2. oktoober 2016, 22:54
et nn maausulised on äärmiselt harimatud ja labased, nagu oleks otse muinasajast tänapäeva sattunud.
mind2. oktoober 2016, 18:17
huvitab rohkem kes selle idiootse leiutise peale tuli...nime?
kurr2. oktoober 2016, 18:08
parandus - mitte "küsilause" vaid "küsisõna".
nh2. oktoober 2016, 18:07
mida üldse teeb taoline ese muuseumis- kas tegemist on mingite iidsete eesti seppade kätetööga, et seda muuseimis eksponeeritakse? Kui soovitakse mingit eestlase arendatud tehnoloogiat demonstreerida, siis selle koht on AHHAA keskuses, aga mitte eesti rahva muuseumis!- Muuseumisse võiks see eksponaat jõuda umbes 100 aasta pärast!
kurr2. oktoober 2016, 18:06
blogipostituse tähemärkide arvu järgi võin ma öelda, kas kirjutab lust ise mitte. seekord mitte.
aga pealkiri on tema sulest j'lgides küsimuste esitamise kommet. paraku lust ei tea, et mitte alati ei too küsilause esinemine lauses kaasa küsimärki.
*kas kirjutab lust ise või mitte
aleks2. oktoober 2016, 17:42
nüüd ootaks isa Tarandi kommentaare
Tubli, Katrin!2. oktoober 2016, 17:19
On lausa uskumatu, et Eestis on üldse selline julge ajakirjanik! Väga tubli tüdruk!!
Kikerikii2. oktoober 2016, 17:09
Milliseid seletusi see broilerifarm ikka oskab anda. Hea ja soe ju seal pesitseda.
Ma ei imesta2. oktoober 2016, 17:05
kui varsti ilmub "Postimehes" kusagil viimasel leheküljel väikeses kirjas kolmerealine teade, et leiti ajakirjanik Katrin Lusti laip.
kapp2. oktoober 2016, 17:03
veel üks tulihingeline usu kaitsja.
"Usk viib üpris kergesti fanatismini. Sellepärast ongi kõik usud nii palju verd valanud".
erich maria remarque,
saksa kirjanik
Kes siin verd valab?2. oktoober 2016, 17:58
Hetkel on "verevalajaks" just riigile kuuluv ERM, kahjuks. Andes võimaluse tappa pühadust. Eestlased on aegade algusest olnud usklik rahvas. Ja pole vahet kellesse või millesse usutakse on see püha hiiepaik, püha kivi või inimene. Sadadele miljonitele maailmas on Neitsi Maarja püha. Ja tema tapmine lööb sügava nende inimeste hinge.
kapp2. oktoober 2016, 21:23
elus on kõik püha.
uskudes et mingi asi on püham,mingi religioon on õigem ja tema kuulutab siin jumala tõde,ongi paljude konfliktide põhjuseks maailmas.
Ei2. oktoober 2016, 22:58
ole ikka kõik siin elus püha, nii lolli juttu ka ei maksaks ikka ajada.
A.H.2. oktoober 2016, 16:43
Kui ERMi omanik on Eesti rahvas, siis tahaks teada kus minu osakud on, ja kust ma saan oma dividendid välja võtta? ;)
vastaja2. oktoober 2016, 18:57
Küsi seda saare käest
Virtuaal ERM2. oktoober 2016, 16:23
Käisin ka seda kolemaja kaemas ja mul tekkis kohe küsimus, et kas eesmärk oli see, et saaks meeletu raha eest ehitada üha koleda ja ebarentaabli klaasist hoone või eestlastele ja meie külalistele näidata huvitavaid eksponaate. Tulemuseks saime ühte traktorit ja sadat õllekappa eksponeeriva hoone, mida maksumaksja tambib kinni veel aastakümneid. Minu küsimus, on, et kas ei oleks olnud mõtet teha hoopis virtuaalne erm, kus iga laps saaks tasuta neitsimaarja pilti purustada erinevate relvadega. Väga ebaõnnstunud on see muuseum nagu ka teised selle valituse poolt tehtud teod - kolerist jne.
Seesam Une2. oktoober 2016, 16:18
Kas Neitsi Maarja oli ka pärast Jeesuse sündi neitsi?
Pyha Vaimu nimi oli arvatavasti2. oktoober 2016, 17:16
Solomon või midagi taolist...Arvatavasti 18 aastat vana.
Seesam seesam avane4. oktoober 2016, 23:20
Jah, oli ja on tänini.
2. oktoober 2016, 16:00
mis kiun see nüüd on? Kas enamus eestlaste rahvapärimust on eelkristlik? on küll. kas viissada aastat tagasi reformatsioon koos selle nn. pildirüüstega olid? olid küll.
noh selle jalaga tagumise asemel oleks võinud ehk midagi intelligentsemat olla, aga mis sa totudelt ikka tahad.
Insener2. oktoober 2016, 15:37
hea Katrin. Kas Sul on tõesti veel mingi sinisilmne nägemus sellest et eesti rahval on peale maksumnaksmise ja e-hääletamise veel mingi muu õigus siin riigis...rääkimata veel omanikuks olemisest?
Retro2. oktoober 2016, 15:15
Seeaeg, kui katrin kuulas pr ja ajakirjanusloenguid, ei omandanud ta turundus- ning majandusloengus algtõdesid klientide, sihtryhma ja reklaami osas.
Kui seda ERM-i näidet tuua, siis ainuyksi jalaga taotavast eksponaadist on räägitud teles, raadios, sotsiaalmeedias ja nyyd ka ajalehtedes - seega ollakse pidevalt fookuses...ja see tekitab paljude jaoks ajendi ise kohale minna seda "rõlgust" vaatama.
Teisalt, kuna lähiaegadel on oodata islamimeelse elanikkonna ning turistide tulva, siis nende isikute jaoks on sedasorti atraktsioon humoorikas lahendus, mis lähtub loomulikult tervest mõistusest ja austusest koraani suhtes... kui tahta terav olla nagu katrin sagedasti pyyab end esitleda, siis võtmekysimus oleks, et kes tellis ja töötas välja sellise lahenduse - mitte see kuskohas seda eksponeeritakse.
Sellest johtuvalt ei maksa ka ylepea emotsioonidesse sukelduda vaid antud atraktsioon näitab, millised ja kes on riigi prioriteedid.
minu teada2. oktoober 2016, 15:15
on enamus eesti rahvast juba ammu igasugustele uskudele jalaga virutanud. usk on alati olnud ülikute vahend oma võimu tugevdamiseks ja säilitamiseks. mitte ainult jala ei tuleks anda , vaid ära keelata tuleks kõik usud. usklike koht on psühhiaatriahaigla.
Zaroon2. oktoober 2016, 17:50
"Usklike koht on psühhiaatriahaigla" -- lubamaut ja põhiseaduse vastane lause. PAluge kohe vabandust.
pärnakas3. oktoober 2016, 11:51
Oled arvatavasti Nõukogudeaegset õpetust liialt tõsiselt võtnud.
klaasist monstrum.2. oktoober 2016, 15:14
No kui see nii on siis elatagu ka vaid rahva külastavusest.
freed2. oktoober 2016, 15:13
riigiusu pooldajad on asunud rünnakule!
T.Mets2. oktoober 2016, 15:00
Eks väikeste juhtide ülbus tuleneb ikka eeskujust, mida annavad suuremad juhid
eestlane2. oktoober 2016, 14:41
Olen KATRINIGA täiesti nõus.
ja jah,2. oktoober 2016, 15:23
rahvas on ühtne? Kas kõik on usuhullud?
to ja jah2. oktoober 2016, 15:53
selleks ei pea usuhull olema, et Neitsi Maarja teotamisega mittenõustuda.
ja usun küll, et selles osas on rahvas ühtne ja aeg näitab, kas ERM-i taotud rahad õigustasid end.
MItte ristitud2. oktoober 2016, 18:56
Ma vaatasin seda "taiest" ja mul oli häbi. Häbi, sest seda peksid just ERMI tulnud lapsed, mõtlemata mida nad teevad, aga lahe ju..., eks. Mul pole kahju kui nii Tarand kui Lukas kinga saaks, nende suhtekorraldus on tekitanud juba kuid ainult negatiivseid emotsioone. Olnuks seal prohvet Muhamed jalaga lüüa, oleks kõik juba vallandatud, nende karjäär EL-i piires seisatud ning pommivöödega mehed siia poole teel, aga kristlust jalaga taguda, see on ERMI sõnuk Euroopale.
Vaevalt 2. oktoober 2016, 23:04
neid kahte pugejat kommunisti keegi lahti laseb.
direktor 2. oktoober 2016, 14:37
on enda juurde muuseumisse kogu meeskoori tööle sokutanud, mis edasi?!
viinamees2. oktoober 2016, 15:01
ERM on täidetud parteibroileritega ja selleks , et sinna tööle saada peab olema mingitpidi IRLiga seotud.
tigekala2. oktoober 2016, 14:37
toetan iga selles artiklis kirjas olevat mõtet.
seoses sellega2. oktoober 2016, 14:36
meenus Lukase kõne ERMi avamisel...
kõiki tänati peale rahva,kelle armust see mauseleum sai teoks.
2. oktoober 2016, 14:36
kahjuks on Eesti ajaloos tõesti sündmusi, kus rahvas on vandaalitsenud ja kultuuriväärtusi purustanud, nt 16. sajandi pildirüüste, mõisate põletamine, karistussalkade tegevus. Neitsi Maarjat ei pea keegi purustama, kes seda ei soovi. Ehk saaks eksponaati teha ümber nii, et see läheb kildudeks (ja saab terveks) ilma jalahoobita?
to/2. oktoober 2016, 15:32
Palun saa aru, et juba VÕIMALUS nii barbaarselt käituda, solvab väga paljusid inimesi.
Mina seda maja igatahes külastada ei taha.
Pole2. oktoober 2016, 15:46
käind pole näind aga juba leilis. Küta aga edasi :)
to Pole2. oktoober 2016, 18:56
Miks pole näind? Terve meedia ju pilte täis. Minna pole tõesti kavas, sest tark oskab info põhjal üldistada, rumal peab kõike omal nahal kogema.
Pole nii2. oktoober 2016, 20:03
See pole moodsa kunsti muuseum vaid Eesti Rahva Muuseum. Käisin New Yorgi Loodusmuuseumis ja Moodsa Kunsti Muuseumis ning pean tõdema, et USA oma võimsuse juures oli Loodusmuuseumi koondanud maailma ajaloo unikaalseimad taiesed ning nad olid seal väga lihtsalt ja hästi eksponeeritud, muud polnudki vaja. Moodne kunst oli aga omaette ja eks seal sai tõesti nähe selle maailma suurimaid tobedusi. Aga need kaks maja olid lahus, mõistate.
//4. oktoober 2016, 23:26
Väike korrektuur: karistussalkade tegevus ei olnud rahva vandaalitsemine, vaid rahva karistamine vandaalitsemise eest.
omad vitsad2. oktoober 2016, 14:33
ERMi puhul on kummaline just see, et Lukas kui kunagine Isamaaliidu esimees peaks ikka hoomama kristlikke väärtusi, iseasi on Tarandiga, kes on kogu aeg silma paistnud võitleva ateistina. ERM vajaks palju kultuursemat avalike suhete juhti, mitte sellist kirvemeest nagu praegu. Tarand on juba korra kaotanud juhtiva koha (Sirbis) oma räigete kolumnitega, tegemist on ilmselt isiksusega, kel on suhtlemisprobleemid, seda pole selle mehe kohale määramisel arvestatud ja nüüd on tulemus käes.
Sots ju2. oktoober 2016, 15:16
Sots on veel hullem kui tsetseen.
see on väikese mehe kmpleks2. oktoober 2016, 18:56
Juku2. oktoober 2016, 14:33
Omanikule (Eesti Vabariigile) on raha vaja - piletite hinda tuleb tõsta ning kultuuri tuleb maksustada aktsiisiga
jah2. oktoober 2016, 14:24
see lammas Lukas toppis omal taskud nii raha täis,et ei jätkunud enam kodulehe tarbeks.
Olen2. oktoober 2016, 13:54
kohe2. oktoober 2016, 15:24