Henrik Ojamaa andis Sergei Mošnikov 4:0 väravale täpse söödu.Foto: Stanislav Moškov
Jalgpall
8. oktoober 2016, 00:40

Henrik Ojamaa: väga mõnus jalgpalliõhtu, arvan, et rahvas sai toreda elamuse

Eesti jalgpallikoondis purustas reede õhtul MM-valikmängus 4:0 Gibraltari. 65. minutil vahetusest sekkunud Henrik Ojamaa arvates oli väga mõnus jalgpalliõhtu.

"Väga lõbus oli tulla mängu. Eks natuke närviline oli, et 0:0 seisult läksime riietusruumi, aga teist poolaega alustasime väga hästi. Suured õnnesoovid Mattiasele, kindlasti talle suurepärane emotsioon siit. 

Väga palju sellised mänge pole, kus meie saame lõpus rahulikumalt võtta ja palli hoida. Arvan, et rahvas, kes siia selle mitte kõige toredama ilmaga tuli, sai toreda elamuse."

Ojamaa kukkus kaks korda vastaste trahvikastis, mille peale kogu tribüün üksmeelselt penaltit nõudis. Kas emmas-kummas olukorras oli viga? "Ei oska öelda, kas oli viga, pean vaatama, mis seal täpselt toimus," sõnas asjaosaline.

"Aga lõpus suutsime teravusi luua, oli päris huvitavaid kombinatsioone. 4:0 on väga hea tulemus. Kindlasti saame tänasest võtta palju enesekindlust ja positiivsust esmaspäeva kaasa. Aga see tuleb väga teistsugune mäng. Kodumängudes peame kindlasti saama positiivseid tulemusi."

Ojamaa pääses viimati Eesti koondise särgis platsile 2015. aasta märtsis võõrsil EM-valikmängus Šveitsi vastu. Selle järgnenud Raio Piiroja lahkumismängus oli ta pingil, pärast seda kutset ei saanud. Kas tänasega lõppes mingisugune ootus hinges?

"Mis ootus? Ega ma olen vahepeal ka jalgpalliga tegelenud. Täna oli üks tore mäng, saime suureskoorilise võidu, mis on kindlasti meile väga tore."