Doping

Soome arst Johaugi vahelejäämise kohta: ta võis tarvitada ka dopingukokteili! (5)

LISA KOMMENTAAR

jussike14. oktoober 2016, 10:47
hei ,,kui on juba punane värv platsis-siis on ikka midagi mäda...!!!
kas oled lasbi et kiidad naisi??
See...14. oktoober 2016, 10:20
et nüüd sai Norrakate suusakoondise äss nokkaudi pole üldse ime. Kogu-aeg mõnitati teisi sportlasi ja nüüd on palgapäev.
Leida14. oktoober 2016, 09:52
See on praegu meeste poolt mõeldud rünnak naiste vastu, kuna nad ilusamad ja edukamad. Pressikonverentsil ju arst ütles, et seal karbi peal ei olnud kirjas, et see on doping. Enamgi veel, seal oli suur pilt, kus oli kiri DOPING ja sellel oli punane kriips peal, mis näitab vastupidi, et seal ei ole DOPINGU-t, kuna seal oli kriips peal... kuid millegipärast ei taheta sellest aru saada, ja rünnatakse ikka naist. Mis ei ole õiglane.
peamine on leiti moodus see sinna saata,öeldi lihtsalt siin.14. oktoober 2016, 10:59
oled loll või mängid lolli, vahet pole kuidas see organismi sattus keeli, süsti joogi, kreemi, gaasi vahu või millega iganes..
to leida14. oktoober 2016, 12:18
Kui märgid on inimestevaheliste kokkulepete tulemusel täpselt sellised nagu nad on. Sissesõidukeelumärk on see nn telliskivi keset punast ringi. See tähendab sissesõidukeeldu, mitte seda, et teel oleks päriselt ka telliskivi.
Ravimipakenditel, kus on selline märk "Doping" ja siis punane kriips peal, tähistab see seda, et tegemist on ravimiga, mis sisaldab mingit dopingainet ja sportlased ei tohi seda kasutada. Kõik sportlased teavad seda ja kõik oskavad selliseid ravimeid vältida (või kasutavad eriloaga).