Korvpall
14. oktoober 2016, 15:28

TÄNA EUROLIIGAS: Kas Fenerbahce või Bamberg? Ja kui hea on uus Vitoria?

Korvpalli Euroliigas peetakse täna neli viimast 1. vooru mängu, neist keskses võtab Istanbuli Fenerbahce vastu Bambergi.

Tegelikult on keskset heitlust raske välja tuua, sest vastamisi lähevad ka Vitoria Baskonia Gasteiz - Istanbuli Anadolu Efes ja Kaasani Unics - Barcelona, kus võib samuti oodata põnevat heitlust.

Ent Fenerbahce näol on tegemist eelmise hooaja finalisti ja Bambergi näol üha jõulisemalt Vana Maailma tipppu trügiva Saksamaa meistriga. Just Euroliiga esimesed voorud peaksid näitama, kui tõsine on Bambergi soov jõuda juba sel hooajal väga kõrgele. Eeldused on olemas ja koduliigat on alustatud muljetavaldavalt võimsalt. Fenerbahce aga kuulub ka tänavu Euroliiga soosikute sekka. Mäng algab Eesti aja järgi kell 20.30.

Vitoria jõudis kevadel Final Fouri, kuid enamik koosseisust vahetus ning treener Velimir Perasovic lahkus... tänase vastase Efese etteotsa! Intriigi jätkub, alustatakse kell 22.

Barcelona oli hooajaeelses mängus Oklahoma City Thunderile peaaegu tuult alla tegemas ning jätkab Vana Maailma tipus. Unicsi juhid on välja öelnud soovi jõuda Euroliigas play-off'i ja tõugata lõpuks ometi CSKA Venemaal troonilt. Ambitsioonikad sihid ning Barcelona on kindlasti nende heaks testijaks. Pall visatakse õhku kell 19.

Veel lähevad vastamisi Ateena Panathinaikos - Kaunase Žalgiris (kell 21.15). Kaks "rohelist" omavahel, kuid esiteks mängitakse Kreeka pealinnas ning teiseks peetakse Leedu meistrit üheks vähestest autsaideritest. Loomulikult võib minna põnevaks, kuid pigem väga ei lähe.