Pep GuardiolaFoto: PAU BARRENA
Jalgpall
20. oktoober 2016, 12:01

Pep Guardiola: ma ei muuda oma taktikat mitte kunagi

Manchester City peatreener Pep Guardiola teatas pärast eilset 0:4 kaotust Barcelonale, et vaatamata tulemusele jääb ta ka tulevikus endale kindlaks. 

"Muudatusi ei tule. Oma treenerikarjääri viimase päevani kavatsen mängida väga palju läbi väravavavahi," sõnas 45-aastane hispaanlane, kaitstes puurivahi Claudi Bravo ränka eksimust. 

Ta lisab: "Kaotasime küll 0:4, aga me oleme uus meeskond ja alles õpime üksteist tundma. Oleme meeskond, kes pole sisuliselt 35 aastat Euroopa jalgpallis pildil olnud."

"Mängisime hingestatult ja isikupäraselt, vaatamata sellele, et Barcelona vastu on isegi 11 mehega raske. Kui jääd kümnekesi on mäng läbi. Enne seda oli veel kõik lahtine."

Enne kohtumist pakkus veidi kõneainet Manchester City superstaari Sergio Agüero pingile jätmine. Argentiinlane sekkus pingilt mängu alles 79. minutil. Guardiola sõnul oli tegemist puhtalt taktikalise käiguga. 

"Ma tean kui tähtis Sergio (Agüero) meile on, aga ma otsustasin mängitada teisi. Ta ei ole vigastatud või väsinud, see oli puhtalt minu otsus, tahtsin keskväljale lisa poolkaitsjat," sõnas City loots.