"Unibeti Vutihullus" 1. osa
Vutihullus
22. oktoober 2016, 09:00

UNIBETI VUTIHULLUS | Jalgpallisaade Inglismaalt! Eestlased vallutavad Liverpooli ja Man Unitedi legend annab signaali (4)

Mis toimus Liverpoolis esmaspäeval, kui kohtusid Inglismaa kaks kõige edukamat jalgpalliklubi, Liverpool ja Manchester United? Kuidas ja miks jõudsid mängule Eesti jalgpallisõbrad Paidest ja Tartust?

Vastused annab Õhtulehe värske saade "Unibeti vutihullus", mille teises pooles katkestab parkimisprobleemiga silmitsi sattunud Manchester Unitedi legendaarne eksmängija ühe lihtsa, ent täiesti normaalse intervjuu.

Tegemist on esimeses osaga Inglismaal filmitud Õhtulehe saatesarjast "Unibeti Vutihullus". Enam kui tosina episoodi jooksul käime külas Inglismaa vägevaimatel jalgpalliklubidel (Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Leicester City) ja tutvustame jalgpalli sünnimaa vutikultuuri muid põnevaid tahke.

Kaamera ette jõuavad vahvad inimesed, tuntud jalgpallipersoonid, huvitavad paigad ja kummalised seigad. Kõik eksklusiivselt Inglismaal filmitud.