Blogid

Karistused ei pea olema mitte ainult õiglased, vaid ka välja paistma õiglased (43)

LISA KOMMENTAAR

naeran koos Anuga3. november 2016, 11:49
elu 24 pealkiri "unustage Kaljuranna käekott! Katrin Lusti käekella eest saab korteri osta!".
Anu oli see, kes paljastas Lusti Londoni pidude blufilood ja naeruvääristas Lusti kleiti kuulsal punase vaiba kähmlusel.
nüüd tsiteerib ta mõnuga superkalli maitsega kelkivat Lusti. millest küll olenevad need mõõdutundetu bluffimise puhangud? kuuseisudest?
Tähelepanu!5. november 2016, 22:53
Superkalli kleidi kandjal peab olema ka super keha!
Just!8. november 2016, 06:47
Superkallis kleit + mittesuper keha = 0
tankist?1. november 2016, 21:18
universaal-nahhaalne lust / 13:11, 5. märts 2016
vaatasin äriregistrist infot lusti firma kohta. oü tulistavad kastanid. tähelepanu äratas, et meili aadress oli firmal meelise-nimeline. no selge. lust poleks lust kui ta poleks ka siin tankist. kuuldavasti on tal üks südamesõber tartus, kellel oma nime all äri ajamine on raskendatud. vb pole tal mõttekas ka oma nime all artikleid toota. nii ilmuvadki lusti nime all kirjatükid matso teemadel, millest tal endal aimugi pole. näiteks autokütustest. siin ongi vahel vaieldud teemal, kas lustil on üldse õigus autot juhtida või juhilubasid saada.
arusaamatu!3. november 2016, 12:24
Kas tõesti on TV 3 selliseid allilma tellitud saateid vaja teha? Ei saada vist asjale pihta. Reklaamitud kui "ülipõnev" saade võib TV 3 maine päris alla lüüa
msi25. oktoober 2016, 23:27
lust kas mängib lolli või ongi loll. ma arvan, et mõlemat. selle asemel, et siin moonutatult ümber jutustada statistikat, oleks tulnud need andmed siin autentselt esitada.
päris kindlasti ei ole raskete narkokuritegude eest määratud keskmine karistus ca 3 aastat vangistust. zeinalovi kuritegu polnud lihtsalt raske vaid eriti raske. ühelt poolt eriti suure narkootikumide koguse tõttu ning teiselt poolt seetõttu, et tema oli kuriteo organisaator, kuritegeliku grupi moodustaja.lust pole päris kindlasti isegi mitte kohtuotsusega tutvunud.
vahel armastab lust tuhnida teiste inimeste taskutes -palju on neil kinnisvara ja ettevõtteid. kui palju oli zeinalovil kinnisvara? selle asemel et nuumata advokaate ja pr tegelasi maksku parem kohtu poolt määratud rahaline karistus ära, siis seda vabadusekaotuseks ümber ei arvestata.
Radist25. oktoober 2016, 23:20
Mis õiglast kohtulahendit te tahate, kui läksin kord hommikul tööle. Mingi pätt küsis tuld. Utlesin, et ei suitseta. Tema: anna ikka! Tegin ta seejärel võitlusvõimetuks. Sain 2 aastat tingimisi. Sest kujutage ette - purjus tuleküsija oli politseinik, Eesti riigi ametnik!
Muidu... Ära renoo taustal väga poseeri, Kats! See pole sinu tase. Aga kui, siis 50234567
polegi25. oktoober 2016, 23:36
lust ainus bluffija siin blogis.
..25. oktoober 2016, 23:40
Vello Hapnik25. oktoober 2016, 20:25
Pildil oleva Reunalti numbrimärk on "Kümnesse "
leo25. oktoober 2016, 14:31
Tegelikult oleks vaja ainult kahte " pisiasja". Esiteks - seadused peavad oma ajastu tipptasemel, st sarnased tsiviliseeritud riikide seadustega. Teiseks - kõik valitsusorganid, sealhulgas ka kohus, peavad nendest seadustest kinni pidama. Igaüks saab vist aru, et meie postnõukogulikus Eesti Vabariigis need paar " pisiasja " eriti ei kehti
Piret25. oktoober 2016, 13:21
oot, ma nüüd ei saanud aru, kas Lusti meelest on see nüüd hea või halb asi, et tüüp nii kauaks kinni läks?
väsinud25. oktoober 2016, 13:09
võibolla hakkavad inimeste silmad nüüd avanema, et eesti narkoäri juhivad ja korraldavad (korrumpeerunud) mendid, kelle kaastöölisteks on kitsed, kes fabritseerivad ja korraldavad tehinguid, et ''tubli'' ametiasutus saaks näidata oma töövõite ja õigeid korraldajaid kaitsta.
alles hiljuti pandi 7 aastaks vangi inimene, kellele mentide poolt saadetud kits käis üle aasta aja pinda, et nad tehingus osaleksid. asjalood olid nii, et hollandist eestisse tõid ained mendid ise, mis enne üleandmist ära vahetati ning ise sellega raha tegema hakati. inimene, kes andis hollandi kontakti numbri, sai karistuse, mendid said mitu kg ainet ja ''töövõidu''. mina mentide ja agentide asemel rahulikult ei oleks, sest varem või hiljem hakkab infot tilkuma ka euroopa instantsidele ning seal pole nende tutvused midagi väärt. siis hakkavad kõik poliitikud, mendid, prokurörid, nõukogude liikmed jne enda p.*rset päästma ja ükstseise võidu kitse panema. huvitavad ajad on tulekul.
zerblatt25. oktoober 2016, 16:37
mine tilguta seda infot ka euroopa instantsidele, see õhtulehe artiklisabas etlemine tagajärge ei too.
Miks25. oktoober 2016, 11:47
Mis meil riigis toimub? Miks ei uurita kaduma läinud inimesi? Kuhu jäi noor poiss Markus ühest väikesest Võru linnast? Kas ikka oli Hardo Aasmäe surm õnnetusjuhtum? Ajakirjanik peaks ka sellistel teemadel sõna võtma.
aasmäe surmast25. oktoober 2016, 13:27
oleks lust parim saate tegija, sest rahva silmis kahtlusalune on tema enda elukaaslane.
lugeja25. oktoober 2016, 10:49
Vaadanud saadet ja siis mul jäi selline mulje,et polnud vist ühtki kuritegu tõestavat fakti,et mees pandi kinni lihtsalt ühe mehe,,jutu,, põhjal kelllele anti ka tänutäheks väiksem karistus oma ,,jutustamise,, eest!!
Kust sa sellise auto said25. oktoober 2016, 09:31
???25. oktoober 2016, 14:42
Aga Renoo ei ole ju auto.
Horros25. oktoober 2016, 02:34
Tubli sm Lust, olen nõus.
.
Muret aga tekitab, et kuidas toodi Eesti üks kodumaa reetur ja kollaboratsionist, kelle koht oleks võlllas.
.
Kuidas nüüd ühtäkki selline kannapööre?
.
Vangis pole tmesti hea istuda, aga aidata oma kaasmaalasi tappa okupantide poolt on sõgedam. Veel vähem sellist tegelast soosida.
.
Sooda oled.
SUUUURIJA.25. oktoober 2016, 11:46
Lust muudkui aga lustib.
eeri25. oktoober 2016, 02:25
No mis karistused? Täiskasvanud inimest karistamisega ei muuda. Loll jääb lolliks ja kaabakas kaabakaks. Variante palju pole - meditsiiniline sekkumine või hädatapp.
Vaat ei tea25. oktoober 2016, 00:49
Lust on teinud seda imet, et ootan kuuurijat ja loen ÕL. Kui oleks samal ajal pealtnägijaga, tekiks probleem. Postimees ja Päevaleht, kahju aga te pole konkurentsis, eestlane on juba kord selline, et kui kanalit vahetad, siis vana taasleidmine on aastate töö.
Lust mitte ainult ei soganud ja valetanud vaid ka rõhutas kogemata õigust.25. oktoober 2016, 02:38
Korduvalt kordas,et põhitõendiks olid KAAS-KURJATEGIJA ütlused. Kurjategija koht ongi loomulikult vangimajas. Isegi kuu-uurija ei usu kaagi süütust.
ka seadus räägib muud25. oktoober 2016, 00:47
lust väidab saates, et zeinalovile määrati pikem vanglakaristus kui paragrahv ette maksimumina näeb. bullshit. lust pole tutvunud ei kohtuotsuse ega karistusseadustikuga. raskendavatel asjaoludel narkokuriteo eest võib karistada ka 20-aastase või eluaegse vanglakaristusega.
pärast zeinalovi süüdimõistmist alustas kohalik aserite kogukond massiivse meediarünnakuga. siis oli lust veel londonis ja polnud veel ka sidemees indrekuga seotud. nüüd on tegutsema asunud, loomulikult ainult õiglustundest ajendatuna.
mis sa sogad,25. oktoober 2016, 11:28
kus ta seda ütles, et sai veel suurema karistuse? Kui ta seda teghigi, siis narko läks ju Venemaale ehk meie vaenlastele, hoopis autasu oleks pidanud saama ja kutsutama presidendi vastuvõtule.
Kui tunnistajast kurjategija oleks öelnud, et president Ilves organiseeris, kas siis oleks ka president 14,5-ks aastaks vangi mõistetud?
Kui ma oleksin kurjategija ja pakutakse diili, kas ma oleksin nii loll, et annaks tõelise organiseerija üles ja väriseksin elu pärast? Palju ohutum ju süütu üles anda, kellelt pole oodata kättemaksu ja pääsen ise vanglast.
küsimus25. oktoober 2016, 11:38
Kes see sidemees Indrek on, allilma tegelane?
vastus25. oktoober 2016, 12:57
indrek meltsas on suur aserite sõber, kes arutas hardo aasmäega aserbaidzaani küsimust aasmäele viimaseks jäänud õhtul. juhtumisi on ta lusti elukaaslane.
faktid räägivad muud24. oktoober 2016, 23:55
lust väidab, et zeinalovit kaitses riigi poolt määratud luuseradvokaat. vale. teda kaitses kokkuleppel maffioosode kaitsmisele spetsialiseerunud svan sillar.
tema kaitsja25. oktoober 2016, 11:29
esines ju saates, kas on teinud soovahetuse operatsiooni?
mida oligi vaja tõestada25. oktoober 2016, 12:55
lust teeb nii segase saate, et vaatajale jääb mulje, et intervjuu andnud daam oli zeinalovi kaitsja kriminaalasjas. ei olnud. lust nimetab teda zeinalovi esindajaks, mis küsimuses, jääb arusaamatuks.
mis kommentaaril viga oli24. oktoober 2016, 23:45
seal olid ju ainult faktid, mida on võimalik kontrollida. lusti valede paljastamine on keelatud?
Ei24. oktoober 2016, 23:32
Minuarust on narkokaubandust, vargust ja tapmisi puudutavad karistused liiga leebed. Ei oma nad preventatiivset mõju ega kasvata ka ümber.
mõnes riigis25. oktoober 2016, 13:41
puuakse üles, teises saab eluaegse, aga midagi ei aita.
jama jutt,25. oktoober 2016, 15:21
Hiinas ja paljudes teistes,aitab ikka küll.Peajao võrra lühendamine aitab kindlasti.
kui aitaks,25. oktoober 2016, 17:15
siis keegi enam ei teeks, aga ikka tehakse, loodus tühja kohta ei salli.
kurr24. oktoober 2016, 23:27
mäletan juhust, kui lust monteeris videolõigu pärast eetrisolekut ringi. võltsis ajalugu. see oli psyhhoterrori solisti freddy laimamise lugu.
võimalik, et ta teeb seda ka selle kuuuurija looga. lugu kubiseb valedest. lust väidab, et tüüp jäi sisuliselt kaitseta, et teda kaitses riigi poolt määratud luuser. tegelikult kaotses zeinalovit sven sillar, kes on spetsialiseerunud maffiategelaste kaitsmisele. ja loomulikult polnud ta määratud kaitsja.
lusti poolt mainitud advokaat sai tõesti kinga, sest jättis õigel ajal kohtuotsuse edasi kaebamata. aga zeinaloviga pole sellel midagi pistmist. tema kriminaalasi kaevati edasi ja seda arutati ka teise astme kohtus.
üro ei esita eesti riigile tegelikult muud midagi ette kui seda, et protsessilt eemaldati seal pidevalt korda rikkunud aseri jurist. sisulise kohtulahendi kohta pole neil mingeid etteheiteid.
kas zeinalov oli maffiagrupi juht? usun küll. talle korraldati 2 ebaõnnestunud atentaati. süütut restoraniomanikku nii ei kohelda.
zeinalovit olid kohtus toetamas rohkearvuline aserie kogukond. tõenäoliselt needsamad tegelased, kelle seltsis lust aseri pulmalaulikute etteastet nautis. ja kellest ta ülimas vaimustuses oli, sest laulikud mattusid rahakupüüride alla.
Eestlasele omane24. oktoober 2016, 23:14
Muidu halatakse, küll see veneaeg ja venelane tegi meile liiga. Vaadake nüüd, mida eestlane ise siin vabariigis korda saadab!
300 00024. oktoober 2016, 23:49
PARTJANKAT ON LIIG MIS LIIG !!!
jaajaa24. oktoober 2016, 23:00
Eesti kohtusüsteem,Eesti politsei,varsti võib neid nimetada terrori asutusteks rahva vastu,süütuna olen isegi seda ebaõiglust kogenud valekaebuse taustal,kus sooviti hävitada struktuuride poolt kodu ja inimene
mida sa õnnetu sogad24. oktoober 2016, 23:37
struktuuride poolt saab vale kaebuse taustal kodu ja inimest hävitada PROKURATUUR mis on justiitsministeeriumi valitsemisalas olev valitsusasutus aga mitte politsei või kohtusüsteem.
Jahh25. oktoober 2016, 09:14
Eks see ole pikem lugu.poll hakkab hävitama siis kui elimineerib kodanikul võimaluse ennast kaitsta