Doping

SÕPRA AITAD HÄDAS: norralased proovivad dopingupatust Johaugi igati aidata (7)

LISA KOMMENTAAR

Cac31. oktoober 2016, 10:26
See on nagu lausa halenaljaks jah - kui mingil riigil on igasugused kahtluse tasemel jutud + siis veel kellegi poolt räägitu, et dopingusüsteem põhineb lausa riiklikul tasemel otsesele abile, siis mõnede puhul on märgid sellest, et isegi rahvuslik dopingukontrollikontor on allutatud "rahvuslikele huvidele" ja teeb oma ülesannetele mittevastavaid erandeid nii ühele, kui teisele või lausa kogu rahvuskoondisele, siis me ei räägi riiklikul tasemel organiseeritud dopingutarvitamisest, vaid räägime sportlaste võrdsest kohtlemisest ja muudest üllastest põhimõtetest ja ideedest, mis kahjuks ei kehti mittekuidagi kõigi ja kõige jaoks ühtemoodi.
Jamaika sprindikoondise kohta oli samuti sellel suvel mingi teema, et tegelikult pole kõvasid tegijaid kuude kaupa üldse kontrollitud.
Eino muidugi30. oktoober 2016, 00:13
kui on norrakas, siis on dopingujutud rangelt kahtlustus ja teda kussutame ja nunnutame ning kui eestlane siis valame sõnnikuga üle, lööme risti ja hakkame enne ametlikku otsust avalikult medalite ringi jagamisest rääkima (Björgenilt ajakirjanikud juba uurisid, et mis ta arvab, kui Šmigunilt medal ära võetakse ja talle antakse!). Kahepalgelised k***akad need norrakad!
smiguni asi pidi see nädal arutlusel olema29. oktoober 2016, 19:36
Veerpalu29. oktoober 2016, 18:26
Pilv29. oktoober 2016, 18:58
Pāris sūūtu veel ei ole, mōned tuhanded on puudu.
muidugi29. oktoober 2016, 17:40
Kui tegu norrakaga siis ilma kahtlusteta puhas, kui tegu eestlasega siis raudpolt kindlalt patune!
Abi, Nipp29. oktoober 2016, 17:14
Hoiduda teiste tipptegijate regulaarsetest dopingukontrollidest nagu seni ja asi korras. Keda ikka ei kontrollita, see ju puhas on.