Margus HuntFoto: Steven Ryan
NFL ameerika jalgpalli liiga
30. oktoober 2016, 19:54

HULL MÄNG! Margus Hundi koduklubi tegi Washington Redskinsiga NFLi hooaja teise viigi (1)

Margus Hunt ja tema koduklubi Cincinnati Bengals kohtusid ameerika jalgpalliliiga NFL mängus legendaarsel Wembley staadionil Londonis Washington Redskinsiga. Mitme pöördega kohtumine lõppes lisaajal viigiseisul 27:27. 

Esimest poolaega domineeris täielikult Washington, mida küll skoor ei näidanud. Pärast 30 minutit juhiti 10:7, kuid võimalusi skoori teha oli ohtralt. 

Teise poolaja alguses haaras aga initsiatiivi Cincinnati, kes läks kahe kiire touchdown'iga 20:10 juhtima. Siiski ei suutnud Bengals realiseerida ühte lisapunktiüritust, mis osutus hiljem väga saatuslikuks. 

Järgmisel kahel Washingtoni rünnakul skooris Redskins aga ise ise touchdown'id ning läksid mängu 24:20 juhtima. Õnneks oli Cincinnati mängujuhil Andy Daltonil vastus olemas ning juhtis meeskonna touchdown'ni. 

3.15 enne normaalaja lõppu juhtis Bengals veel 27:24, kuid Redskins realiseeris 40 jardi kauguselt väravalöögi ning 27:27 viigiseisult läks kohtumine lisaajale. Kui Bengalsi lööja oleks varem lisapunktiürituse tabanud, poleks selline skoor võimalik. 

15 minutilise ekstraperioodi jooksul oli Redskinsil võimalus võita kohtumine 34 jardilise väravalöögiga, aga Washingtoni lööja eksis. Kuna mõlemad võistkonna teised üritused rünnakul luhtusid, lõppeski kohtumine 27:27 viigiga. 

Huvitaval kombel pole tegu hooaja esimese viigiga, sest eelmisel mängunädalal tegid Arizona Cardinals ja Seattle Seahawks 6:6 viigi. 

Margus Hunt sai kirja ühe statistilise näitaja, kui tõmbas üksinda maha Washington Redskinsi palliga jooksnud mängija. Muidu millegi negatiivse ega positiivsega väga silma ei paistnud.