Maailm

Inimõiguslased süüdistavad Itaaliat migrantide piinamises (34)

LISA KOMMENTAAR

!4. november 2016, 01:02
Mullu oli meedias mimgi tollipunkti turvakaameraga filmitud stseen, kus burkas naine keeldus isiku tuvastamiseks ning pildistamiseks oma nägu näitamast. Ametniku nõuet pidas siivas mosleminaine sedavõrd rängaks solvanguks, et haaras äkki oma riiete vahelt sinna peidetud kinzaalli ja lõi selle nii ebasündsat nõuet (paljastada oma nägu) esitanud ametnikule kõhtu. Et vaid solvajaveri peseb maha nii ränga ning alandava solvangu.
JUSS4. november 2016, 00:55
Eriline piinamine on see, kui põgenikele pakutakse patust, mitte aga religioosselt lubatud halaltoitu. Vahest koguni põlustatud sealiha!
!4. november 2016, 00:53
Kes keeldub riiki saabujale ette nähtud protseduuridest (pildistamine, sõrmejälgede võtmisest, arstlikust läbivaatusest) see tuleks lihtsalt ilma pikemata tagasi saata. Migrant kas allub kohalikule korrale või mingu koju tagasi. Tema oma valik. Nii lihtne see olekski.
AB3. november 2016, 23:39
Kas politseil polegi enam õigusi ? Pole isegi õigust oma tööd teha? Pagulastel on õigus mitte alluda riigis kehtivale korrale aga politseil pole isegi õigust teda korrale kutsuda?
nuuksu3. november 2016, 22:45
Oot,aga sinisokk ja ta toiduahela liikmed ju eelmine aasta juba kallite saabunute üle õnnelikud olid - pidid kõrgharidust omama jne,jne ;))
Samal ajal Taanis3. november 2016, 21:45
Tehti lapsillegaalidest pagulaskeskuses seksiorjad ning sunniti "vastu tahtmist"...lihtsalt kohutav sõbralikkus. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3893244/Asylum-chief-fired-Denmark-lurid-details-emerge-fema...
lia3. november 2016, 20:18
Itaalias paigutati vennikesed heas turismipiirkonnas 4-tärni hotelli all in teenindusega. Aga koht oli nende meelest igav ja halb ning nõuti paremat.
Rooma linnas laamendas üks sihuke 5-s kirikus ja hävitas kultuuriväärtusi. Flaviuste amfiteatri juures korraldati demonstratiivne ühispalvus, sest nõuti endale mošeed. Ühistranspordis sõidetakse piletita . jne.jne. Sellest kirjutatakse neil täiesti tavalistes ajalehtedes, mitte mingites padu-parempoolsetes.
Itaaliasse siiski veel julgeks reisida, sest ega nad omale nii kergesti pähe ei lase istuda nagu teised. Prantsusmaa ja Saksamaa on hetkel kahtlasemad kohad.
Noh selle peale saaksid inimõiguslased infarkti.3. november 2016, 20:06
Kuid kord oli majas ja ega anarhiat ei tahagi muud,kui samad üiguslased vedades aafrika euroopasse.Võtaks kasvõi 25 aastased habemikud Calais kes on inimõiguslaste meelest LAPSED. https://www.youtube.com/watch?v=5D3IUxGzcu4
rein3. november 2016, 19:23
migrandid tuleks õiguslaste vahel kodudesse laiali jägada koos vastutusega et migrandid miskit kurja tegema ei hakka.
EU rahvaste3. november 2016, 19:15
jaoks loodud inimõigused ei sobi kohaldamiseks ka väljapoolt eu-d tulnud tulnukatele. Nei on omad dzungli seadused.
nimetame asju õigete nimedega ehk siis maakeeli: inimesed ei saa ah videga koos elada.3. november 2016, 21:42
qwe3. november 2016, 19:14
Milleks jäeti armas kallis Aafrika ja valiti piinarikas Euroopa?
Ajalugu3. november 2016, 18:01
Oli mul üks tuttav meremees kes veneajal sõitis merd. Juba siis rääkis, et kui lähed Aafrika sadamatesse siis kaup läheb enne hapuks kui maha laaditakse. Tulid laevad kas inglise või prantsuse lipuall sisse siis joosti nii, et maa müdises. Ja põhjus oli väga lihtne, nemad ei musitanud töölisi vaid peksid ja sellisest keelest said nad päris hästi aru. Aga venelipu all sõitev laev pidi kõvasti pappi välja käima, et saaks tühjaks laaditud. Vot selline on sealne töökoodeks.
3. november 2016, 18:55
Onu oli kunagi meremees ja kui laevaga afrika riikidesse jõudis ( Mauretaaania , Senegal jne . ) siis tulid alati sadamas laeva juurde toitu kerjama Eestis pärit naised , kes olid Tallinna merekooli neegekursantidega abiellunud ja palmide alla õnne otsima kolinud . Õnn oli tohutu !
ehh3. november 2016, 21:45
palju neist ikka naiseks võeti?? tehti tited taha ja aidaa... oma suhkruroo sisse sahistama.
@Ajalugu3. november 2016, 21:47
Olen kuulnud.Kõige rohkem olevat peljatud Jaapani laevade meeskondi.Japsid olid nad väga jõuliselt tööle pannud.Nad ju ise ka väga töökad.
kontroll3. november 2016, 17:50
Valge mees peab USA-sse sisenemiseks kõigist sõrmist ja silmaiirisest pildi jätma.
Juulius3. november 2016, 17:49
Muidugi, ega keegi neist ei taha ju vaesesse Itaaliasse jääda, vaid ikka Saksamaale frau Merkeli juurde. Ta ei ole ju oma kutset tühistanud. Ja sõrmejälgede andmine on ilmselt nende kõige kõrgema tahte vastane. Lugege, mis toimub Pariisis.
ütleks3. november 2016, 17:42
Et täitsa pees värk, kui isiku tuvastamine on juba inimõiguste rikkumine aga kuhu jääb siis võimuesindaja seadusliku korralduse eiramine või mittekuuletumine mis lubab valge inimese vastu jõudu kasutada aga jah tuleb välja et kui negriidi näed siis ära otsa vaata, sõnagi ütle, loovuta oma maine vara, naine, tütar, laps ja pane kohe jooksu, muidu saad süüdistuse rassismis.
3. november 2016, 17:28
Vaadake seda pilti artikli juures . Kas te näete nendes pilkudes midagi inimlikku ? Selline pilk võis olla kunagi idast tulnud rändhõimude silmis , kui nad saabusid Euroopasse ja olid asunud valgete põlluharijate rikast linna piirama , et ka INIMESE MOODI NAGU VALGED ELADA ! Mis ebavõrdsus see on , et ainult valgetel on ilusad linnad ?
Ville3. november 2016, 17:10
Tõesti oh issake, milleni meie inimõiguslased läinud on! Kas juba on meelest läinud, kui palju kurja need loomad on euroopale teinud, kui palju eurooplaste vara rikkunud, kui palju süütuid inimesi teise ilma saatnud jne! Seda nimekirja võiks pikalt jätkata! Ja, mis õigusega keeldub siia sisserännanu oma sõrmejälgi andmast - KUI SÕRMEJÄLGI EI ANNA- KOHE EUROOPAST VÄLJA! Huvitav kumma õiguste eest te siin seisate, kas eurooplaste või sisserännanute? HÄBI VÕIKS TEIL OLLA ABSURDIÕIGUSLASED!
Olev3. november 2016, 16:55
Midagi on evolutsiooniga juhtunud- sellel taandarengu põhjusel on tekkinud uus liik - "inimõiguslased !"
Ise oleme süüdi , sest oleme argpüksid !3. november 2016, 17:21
See on see , kui makstakse suuri rahasid selle eest et sa ajad suust välja sooja õhku koos mullide ja demagoogiaga . Kus juures , mida nahhaalsem on demagoogia , seda suurem inimõiguslane sa oled . Ja mitte kedagi ei huvita Eesti õnnetud lõhutud perekondadest pärit lapsed või eluraskustega võitlevad üksikemad , need on liiga LABASED probleemid . Tuleb KAITSTA musta nahavärviga kurjategijaid või hulle kes kannab saunarätikut ümber pea , vot see on inimõiguste kaitsmine ! SEE ON IN ! SELLE EEST VOOLAB EUROPAPP OJADENA TASKUTESSE !
vaatan ilmateadet ja..3. november 2016, 16:31
Süürias on päeval keskmiselt +24 (Damascus). Paras neile siia tulnutele, las külmetavad. Neil on ka võimalus koju tagasi minna.
to vaatan3. november 2016, 17:11
Südametu inimene olete. Süürias on sõda ja inimesed, kes sealt tulevad on tõelised sõjapõgenikud.
3. november 2016, 17:35
Sõda toimub ainult osal Süüria territooriumist , mitte kogu territooriumil . Mingu sinna Süürias , kus pole sõjategevust , või naaberriikidesse kus on nendega sama rahvas , sama usk , sama keel . MIDA NAD EUROOPASSE RONIVAD JA HAKKAVAD SIIN NÕUDMA OMA SEADUSTE KEHTESTAMIST ?
Jutt jumala õige!3. november 2016, 17:56
Selle asemel, et kohapeal nende piinad lõpetada, vetakse "vaesekesi" mööda euroopal laiali
Valge rassi viimane sajand .3. november 2016, 16:30
Asi hakkab minema juba nii absurdseks , et sõrmejälgede võtmine neegerkurjategijatelt on inimõiguste rikkumine .
tõsi3. november 2016, 15:54
kui ei kuula ametniku käsku sõrmejälge anda, siis väike näopeks ja elektrishokk on mõjuvam kui ainult näopeks, kiirelt saab selgeks kas tulnukas on majanduspõgenik või pagulane
mina ka süüdistan,3. november 2016, 15:50
kuhu jääb - vabandage härra-proua, kas ma tohin teie sõrmejälgi võtta, kas ma tohi vastu nina lüüa, ma tänan teid jne. Elementaarne, härra-proua, kas ma tohin, ma tänan, palun, olge lahked jne
uvb3. november 2016, 15:04
Ja keegi ei süüdista migrante Itaalia piinamises?
3. november 2016, 15:00
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
3. november 2016, 16:26
Ei taha koju tagasi, tahab Saksamaale või Suurbritanniasse.
Indrek23. november 2016, 20:48
Seda enam on siin akuutne vajadus kiire sanitaarlasu järgi!
ehh3. november 2016, 21:49
äkki tahavad koju, aga meie pahad eurooplased hoiavad vägisi kinni. olete kasvõi ühest tüübist kuulnud, kes tagasi saadetud? kindlalt paljud neist kahetsevad, et üldse sellise retke ette võtsid. nüüd siis laamendavad. kas nad kirjaoskajadki on ?