Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius Foto: PETRAS MALUKAS
Korvpall
4. november 2016, 22:08

Kaunase Žalgiris andis edu käest ja hakkab järjekordse kaotusega vajuma tabeli põhja, Anadolu ja Panathinaikos vajasid võitja selgitamiseks kahte lisaaega

Täna tõmmati joon alla Euroliiga viiendale voorule, kui Kaunase Žalgiris jäi koduväljakul 80:83 alla Darussafakale. 

Esimese poolaja üheksaga võitnud leedulased andsid mängu käest kolmanda veerandaja keskel, kui külalistel oma mäng käima lasti saada. Võitjate poolelt olid resultatiivseimad 16 punkti visanud Scottie Wilbekin ja Adrien Moerman. Kodumeeskonna poolt said 21 silma kirja Leo Westermann ja Paulius Jankunas. 

Žalgirisele oli see ühe võidu kõrvale neljandaks kaotuseks. Sellega hoitakse Euroliigas eelviimast positsiooni. Sama seis on Kaasani Uniksil, ainsana jätkab võiduta Galatasaray.

Korraliku trilleri pidasid Türgimaal maha kohalik Anadolu ning Panathinaikos. Kodumeeskond suutis võidu võtta, alles teisel lisaajal, kui lõpuvile kõlades särasid tablool numbrid 91:83. 

Üleplatsimees oli Thomas Heurtel, kelle kontosse 17 silma. Kaotajate poolelt oli resultatiivseim 15 punkti visanud K.C Rivers. 

Kolmandas tänases kohtumises ei hakanud koduväljakul mänginud Crvena Zvezda hammas peale Baskoniale, kui tunnistati külaliste 70:63 paremust. Võitjate poolelt 16 punktiga edukaimad Shane Larkin ja Rodrigue Beaubois. Serblaste resultatiivseim 12 silma toonud Marko Guduric.

Euroliiga kuuenda vooruga jätkatakse tuleva nädala neljapäeval ja reedel. 

Tabeliseis pärast viite mänguvooru: