Olümpia

FOTOD | Tondiraba Jäähallis saab nüüdsest näha Ants Antsoni olümpiamedalit! (3)

LISA KOMMENTAAR

Medalitest ilma13. november 2016, 07:33
Eestil kiiremas korras vaja ehitada KIIRUISUTAMISE HALL. Praegu viimane aeg seda teha. Kiiruisu noored on kõik juba selles eas et ilma selleta ei saa edasi minna. Kui halli ei tule jäävad valmis töö vijad saamata ja Eestil jäävad OM medalid saamata. Üks nendest on kindlasti Saskia Alusalu ja teine Marten Liiv. Kui EOK selleks nüüd samme ei astu tuleb neid süüdlasteks pidada, et Eesti OM medalitest ilma jääb.
Häbiväärne tegu11. november 2016, 22:58
Peale Alaveri suusatajate pundi dopinusaagat, ma enam ei taha suuski näha ka. Põletasin nad isegi jaanitule ajal lõkkes ära. Mind ei huvita suusatamine absoluutselt enam ja ma ei taha Eesti suustajatest ja suusatamisest absoluutselt mitte midagi teada. Täitsa häbiväärne tegu kuidas Alaver oma suusagängiga meid alt vedas. Lisaks on kõige hullem veel see et neil polnud isegi mitta niipalju julgust et tehtut tunnistada ja paluda andestust rahvalt ja jumalalt keda kõiki oma üles pluhvitud saavutstega hullutasid. See on nii häbiväärne tegu, et Eesti suusatamine ei saa kunagi andestust ega tõuse samale tasemele enam kunagi, kui nüüd isegi paneksid käiku uuesti oma dopinguprogrammi.
raudmees11. november 2016, 16:47
Tõsiselt kahju eesti kiiruisutajatest kes pärast Savisaare kõrvalelükkamist jäävad ilmselt ilma korralikust kiiruisurajast Ometi oleks kiiruisutamine meile palju perspektiivikam spordiala kui raha loopimine suusatajatele Eestis on perspektiivikad kiiruisutajad olemas Suusatajad oma mägionnides kulutavad vaid raskelt teenitud raha