Nižni Novgorodi tagamängija Kenny Boynton pojaga.Foto: Instagram / Kenny Boynton
Spordivaria
17. november 2016, 12:25

VAU: Siim-Sander Vene meeskonnakaaslane sai 15-aastaselt isaks!

Nižni Novgorodi korvpallimeeskonna kodulehele andis intervjuu ameeriklasest tagamängija Kenny Boynton, kelle jutust selgus, et ta sai isaks juba 15-aastaselt!

(Küsimus) Sa avaldad oma pojast palju pilte.

Oi, jaa! Paku, kui vana ta on, kui mina olen 25?

Kaheksa?

Ta sai oktoobris kümneseks. Olen väga noor isa ja oleme pojaga sarnased nagu kaks tilka vett, eriti soengu poolest. Ükskõik, kuhu me ka ei läheks, peetakse meid kaksikuteks. Ta peaks veebruaris siia külla tulema, ma ei jõua seda ära oodata!

* * *

Boyntonil oli ainult head rääkida ka Venest ja teistest meeskonnakaaslastest.

Siim-Sander Vene ja Kenny Boynton hoiavad kätel Ingus Jakovicsit. Foto: nn-basket.ru

"Kas tead, mis mulle vene inimeste ja eriti meeskonnakaaslaste juures meeldib? Huumoritaju! Petja Gubanov, Maks Grigorjebv ja teised loovad nii riietusruumis kui ka väljakul lihtsalt vapustava õhkkonna. Maks võrdleb pidevalt vene mängijaid NBA korvpalluritega, et meil oleks selge, kelle vastu tuleb mängida. Seejuures korrutab ta visalt, et Timofei Mozgov on NBA parim tsenter. Siim ja Ingus (lätlane Jakovics - toim) on samuti suurepärased poisid. Viskame pidevalt nalja ja naerame, ma pole seda näinud üheski oma eelmises meeskonnas. Neis olid kõik väga tõsised, mõeldi ja räägiti ainult korvpallist. Siin teeme nii palju tööd kui ka aitame üksteisel tuju üleval hoida. Seda nimetatakse tõeliseks meeskonnakeemiaks," kiitis Boynton.