Jürgen KloppFoto: GLYN KIRK
Jalgpall
17. november 2016, 16:23

Jürgen Klopp Rooney pummeldamisest: legendid panevadki korralikult tina

Viimastel päevadel on palju kõneainet pakkunud Wayne Rooney pidutsemine hotellis, pärast võidukat mängu Šotimaa üle. Inglismaa koondise kapteni kaitseks astus välja Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. 

"Kõik legendid, keda me armastame ja austame jõid nagu kuradid ning suitsetasid nagu segased," sõnas sakslasest treener. 

Ülemeelikustujus võõra pulma ebameeldivaks üllatuseks olnud Rooney esines täna kohaliku jalgpalliliidu ees vabandusega. Klopp mõistab palluri käitumist ning tunneb talle isegi kaasa. 

"Mul on aegajalt jalgpalluritest kahju. Tean, et me oleme hea elu peal - teenime palju raha, tegeleme asjaga mida me armastame aga lõppkokkuvõttes oleme kõigest inimesed," teatas Liverpooli loots. 

Ta lisab: "Loomulikult kutsutakse meid sünnipäevadele, pulmadesse ja muudele üritusele, kus tahame end vabalt tunda. "Ei ma ei joo", "seisa minust vähemalt 20 meetri kaugusel, ma ei taha olla passiivne suitsetaja" - nii see elu päriselt ei käi.

Praegu generatsioon on üks professionaalseimaid, mida Inglismaal kunagi nähtud on. Kõik legendid jõid ja suitsetasid nagu segased, aga polnud sellepärast kehvemad jalgpallurid. 

Enam ei tee seda keegi, vähemalt mina ei tunne kedagi. Eelmisel jõulupeol (pärast kaotust Watfordile) olin mina see, kes pidi klaase täitma. Kõigel on oma koht ja aeg, tähtis on ajastus."