BC Kalev/Cramo. Foto: Stanislav Moshkov
Korvpall
27. november 2016, 18:57

BC Kalev/Cramo hoidis Langfordi kolme punkti peal, aga Unicsilt saadi ikkagi kindel kaotus

Eesti meisterklubi BC Kalev/Cramo kaotas pühapäeval Ühisliiga kohtumises võõral väljakul kindlalt Kaasani Unicsile. 

Kohtumist võrdlemisi hästi alustanud Kalev oli 14:17 kaotusseisu, kui võõrustajad lõpetasid avaveerandi 9:0 vahespurdiga ning koos teise veerandi algusega tegid veidi rohkem kui viie minutiga 21:3 spurdi. Poolajaks juhiti 18 punktiga 55:38. 

Pärast pikemat pausi jätkasid Venemaa klubi mängijad domineerimist ning jalg võeti gaasipedaalit alles siis, kui sisse mängiti 29 punktiline eduseis. BC Kalev/Cramo jõudis viimasel kümnel minutil 13 silma kaugusele, kuid võitjas ei tekkinud kordagi kahtlust. Lõpusireeni kõlades näitas tabloo Unicsi 104:91 võitu. 

Võitjate resultatiivseim oli korvi all lustinud Orlando Johnson 23 punktiga, Juaquin Colom lisas 21. Huvitaval kombel viskas Eurooliga suurim skooritegija Keith Langford kõigest 3 punkti. Kalev/Cramole tõi Demonte Harper 23 silma ja 11 lauapalli. 

BC Kalev/Cramol on nüüd kaks võitu ja kolm kaotust, sh on kaotatud viimased kolm kohtumist. Sellega ollakse Ühisliigas 10. kohal. Kaasani Unicsil on seitse võitu ja üks kaotust ning tabelis ollakse CSKA järel teised.