"Unibeti Vutihullus" 9. osaVideo: Õhtuleht
Vutihullus
3. detsember 2016, 10:00

UNIBETI VUTIHULLUS | Miks panevad Unitedi legendid oma lapsi Manchester City noorteakadeemiasse ja mis toimub Arsenali omaniku parukaga? (1)

Õhtulehe jalgpallisaade "Unibeti Vutihullus" on jõudnud tagasi Manchesteri ning tänase saate suures teemas vaatame ringi linna idaosas, kuhu on oma kodu pununud neljakordne Inglismaa meisterklubi Manchester City.

Etihadi staadionile tiiru peale tehes saab läbi areeni seintel rippuvatele hiiglaslikele plakatitele City ajaloo kenasti selgeks. Kõige uhkemalt eksponeeritakse klubi hiljutisi suuri võite, mis tulnud peale aastat 2009, mil meeskonna ostis Araabia Ühendemiraatide šeik Mansour bin Zayed Al Nahyan. Ent City edu taga ei ole vaid rahamäed! Meenutame kahte Inglismaa meistritiitlit, mis nii 2012 kui 2014 üpris dramaatilisel moel Cityle tulid ja selgitame, mis on nende taga.

Saate teises osas käime risti-rästi läbi Inglismaa ja räägime kolme mehega, kes müüvad vutimängude eel fännidele lugemist. Jutt käib fänniajakirjade ehk fanzine’ide autoritest ja väljaandjatest, kes on ise ka matšide eel müügimehe ametis.