Videointervjuu Kristina KoroljakigaVideo: Video: Alar Truu
Spordivaria
5. detsember 2016, 18:03

ÕHTULEHE VIDEO | Kristina Koroljak: MM-tiitel tuli väga suure vaevaga

Kristina Koroljak krooniti tänavu fitnessi -163cm naiste hulgas maailmameistriks. Sportlane kinnitab, et viiendal üritusel saadud esikoht on eriline. 

"Tiitel on väga tähtis, sest olin juba MM-il neli korda käinud ja neli korda teise koha saanud. Ikka oli väga vaja saada seda esikohta," rääkis 26aastane Koroljak. 

Kerge vaevaga see tiitel loomulikult ei tulnud. "Fitnessiga olen tegelenud seitse aastat ja selle perioodi jooksul olen teinud kõvasti trenni pea iga päev ehk vaeva olen näinud väga palju." 

Tänavu nomineeriti Koroljak aasta naissportlaseks juba kolmandat korda ning see on talle suur suur tunnustus. Eestis on fitness küllaltki populaarne ning Koroljak peab seda positiivseks. 

"See on väga populaarne, sest fitnessis ja kulturismis on väga palju kategooriaid, mida igaüks saab valida. Väga hea, et kõik käivad jõusaalis ja on vormis," sõnas Koroljak. 

Kuidas näeb välja Koroljaki talvine ettevalmistus ning kui palju ja mida saab fitness-sportlane lubada jõuludel, vaata juba Õhtulehe videost!